Vadegust
Els productors del Parc Natural de l'Alt Pirineu reben més de 80 comandes en una setmana

Els productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu han rebut un total de 81 comandes d’ençà que es va posar en marxa la campanya ‘Del Parc al plat’, ara fa una setmana. Les primeres cistelles sortiran aquest dimarts cap als seus destinataris; 6 del Pallars Sobirà i la resta a diferents indrets de Catalunya. Aquesta iniciativa es va crear per fer front a la davallada de vendes que pateix aquest sector derivada de l’emergència sanitària del coronavirus. La iniciativa vol donar oxigen al sector agroalimentari, que ha vist disminuir notablement els seus ingressos amb el tancament de bars, restaurants, i mercats. La iniciativa posa a disposició del públic cistelles amb productes del parc, com ara carn, formatge, vi, cervesa, infusions o embotits.

Mentre duri la situació d’emergència sanitària, el sector agroramader implicat en la iniciativa s’ha compromès a oferir els seus productes a preus especials, entenent que moltes persones consumidores viuen també una situació complexa d’incertesa econòmica. Per això, fan una crida a solidaritzar-se mutualment, buscant nous formats de comercialització a preus reduïts i demanat que es prioritzi, en la mesura del possible, l’adquisició de productes de proximitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marianchels a abril 15, 2020 | 22:49
    Marianchels abril 15, 2020 | 22:49
    Llàstima que no enviïn a ses illes

Respon a Marianchels Cancel·la les respostes

Comparteix

Icona de pantalla completa