Vadegust
Els productors d’albergínies demanen que no s’utilitzi el seu ‘emoji’ només amb finalitats sexuals
agraph -->

Els productors d’albergínies demanen l’emoji que les representa a les xarxes socials torni al seu sentit original i no s’utilitzi només amb insinuacions i bromes sexuals, com s’acostuma a fer. Així ho publica el mitjà britànic ‘Unilad’, que s’explica que en els darrers anys, l’albergínia ha estat molt més coneguda per les seves implicacions fàl·liques que pel seu valor nutritiu. De fet, és cert que si algú envia un emoji d’albergínia, tothom sap de seguida què s’està suggerint, i no té absolutament res a veure amb cap plat que es pugui cuinar amb albergínies -com per exemple una deliciosa truita-.

Emoji d’albergínia

Ara, els productors d’albergínies intenten recuperar la verdura i volen que els compradors la valorin. Així, el major productor d’albergínies del Regne Unit, Matthew Simon de Glinwell PLC, ha dit al mitjà britànic que “és fantàstic que l’emoji d’albergínia s’associï a moments tan divertits i que s’utilitzi tan àmpliament. Però amb les albergínies a l’alça, per dir-ho d’alguna manera, ens agradaria que els compradors britànics també gaudissin de la cuina amb albergínies”.

“Estem conreant suficient quantitat d’aquest saborós fruit per a satisfer a tots els qui en vulguin, així que el meu missatge és que vagin a comprar i a cuinar, i no s’oblidin d’utilitzar l’emoji de l’albergínia quan publiquin els seus plats amb albergínia, estic desitjant veure què se’ls ocorre”, ha afegit Matthew Simon.

Per la seva banda, el subdirector d’Emoji d’Emojipedia.org, Keith Broni, ha dit al mateix mitjà que “la intenció original era la de representar la verdura. Però els usuaris d’Emoji han decidit posteriorment que l’aspecte fàl·lic de l’albergínia es podria utilitzar com a metàfora visual. Ara s’ha convertit en el significat predominant de l’emoji d’albergínia en la missatgeria digital mundial”.

Ara, s’està animant els compradors a donar suport a aquesta campanya posant una albergínia a la cistella quan es faci la compra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa