Vadegust
El millor croissant de mantega de l’Estat es fa a Catalunya

El 13è concurs per trobar el millor croissant de mantega de l’Estat ha proclamat la pastisseria Brunells, a Barcelona, com la millor en aquest producte. Així s’ha desvelat en l’entrega de premis celebrada a l’escola de pastisseria del gremi de Barcelona. La Brunells, ubicada al número 22 del carrer Princesa, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella), ha recollit el guardó en mans del pastisser Andreu Sayó.

La pastisseria va obrir el 1852 fins que va tancar el 2018. Després del confinament, i contra tot pronòstic, l’establiment ha tornat a obrir tot i enfrontar-se a una pandèmia que està acabant amb molts negocis arreu de Catalunya, i també a Barcelona.

Una cinquantena de locals de tot l’Estat han participat en el certamen. El guanyador d’enguany, la pastisseria Brunells, s’endú 1.000 euros en concepte de premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa