El millor croissant de mantega de l’Estat es fa a Catalunya

La pastisseria Brunells de Barcelona ha guanyat el 13è concurs i ha rebut el premi a la gala celebrada a l'escola de pastisseria del gremi de Barcelona

El 13è concurs per trobar el millor croissant de mantega de l’Estat ha proclamat la pastisseria Brunells, a Barcelona, com la millor en aquest producte. Així s’ha desvelat en l’entrega de premis celebrada a l’escola de pastisseria del gremi de Barcelona. La Brunells, ubicada al número 22 del carrer Princesa, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella), ha recollit el guardó en mans del pastisser Andreu Sayó.

La pastisseria va obrir el 1852 fins que va tancar el 2018. Després del confinament, i contra tot pronòstic, l’establiment ha tornat a obrir tot i enfrontar-se a una pandèmia que està acabant amb molts negocis arreu de Catalunya, i també a Barcelona.

Una cinquantena de locals de tot l’Estat han participat en el certamen. El guanyador d’enguany, la pastisseria Brunells, s’endú 1.000 euros en concepte de premi.

Nou comentari