Vadegust
DiverXO es converteix en el restaurant més car d’Espanya

Dabiz Muñoz ha decidit apujar el preu del menú degustació del seu restaurant DiverXO, que es troba situat a Madrid -concretament a l’hotel NH Collection Madrid Eurobuilding-. I l’ha apujat considerablement, de manera que el seu establiment es converteix en el restaurant més car d’Espanya. Segons publica ‘Cinco Días‘, el cuiner madrileny, que té tres estrelles Michelin i tres sols Repsol, i que enguany ha estat triat millor cuiner del món a The Best Xef Awards 2021, ha decidit incrementar, a partir de gener de 2022, un 46% el preu del menú degustació, passant de 250 euros a 360.

Angules amb salsa d’escòrpora i ou de guatlla del restaurant DiverXO | Nerea Rodríguez

Malgrat això, sí que és probable que les tarifes canviïn en breu, a causa de l’increment de les matèries primeres, però també com a conseqüència d’un altre factor, i un dels principals problemes que perjudica des de fa temps a la restauració, i que amb la pandèmia s’ha accentuat: la necessitat de cuidar a les plantilles, sotmeses a interminables jornades laborals.

DiverXO ja tenia fins ara un dels preus del menú degustació més elevats de l’estat, amb 250 euros. Per davant, amb 290 euros hi havia el restaurant de Martín Berasategui, a Lasarte (Guipúscoa), al qual si es desitja es pot afegir els 160 euros que costa l’harmonia de vins. L’altre tres estrelles que Berasategui té a Barcelona, Lasarte, dins de l’hotel Monument ofereix un menú degustació per 250 euros.

Un dels plats del restaurant Quique Dacosta: Rodanxa de tomàquet sec amb rocío de vinagre d’arròs | Nerea Rodríguez

En 250 euros està també l’oferta gastronòmica d’Eneko Atxa en Azurmendi (Larrabetzu, Biscaia), a la qual se li poden afegir dues opcions de vins per copes, per 150 i 300 euros. Per aquest mateix preu, Quique Dacosta, a Dénia (Alacant), ofereix un menú degustació, que completa amb altres tres propostes: Menú hidratat, 260 euros, Harmonia, 390 euros, amb copa de benvinguda i vins inclosos; i Experiència completa, per 418 euros, on s’inclou la copa de benvinguda, l’aigua, els vins, el cafè i un combinat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa