Vadegust
Demanen retirar del mercat una espècia distribuïda a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement, a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya, relativa a la presència de mostassa no inclosa en l’etiquetatge de comí mòlt. L’empresa que l’ha comercialitzat a Espanya ha informat de la retirada del lot implicat de tots els seus centres.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): Comí mòlt
Marca comercial: El Corte Inglés
Aspecte del producte: envasat
Número de lot: 107042343
Data de caducitat: 10.09.2023
Pes 46 gr
Temperatura: ambient.

El producte ha estat distribuït a Andalusia, Aragó, Astúries, Catalunya, Castella-la Manxa, Cantàbria, Castella i Lleó, País Basc, Extremadura, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, La Rioja i País Valencià.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) i als Serveis de la Comissió Europea a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària europea (RASFF), a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, l’AESAN recomana a les persones al·lèrgiques a la mostassa, que poguessin tenir el producte a casa seva, que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa