Vadegust
Deleito acabarà l’any amb quatre locals i un milió de facturació

Deleito, el projecte empresarial i gastronòmic d’Alberto Gras de MasterChef 8, preveu acabar l’any amb quatre restaurants, trenta treballadors i una facturació superior al milió d’euros. Després d’obrir un primer local l’octubre del 2022 al carrer Sagués de Barcelona, el pròxim mes de març la marca d’hamburgueses d’autor estrena una localització a l’Hospitalet de Llobregat centrada en delivery.

El producte que ofereix Deleito destaca per un innovador pa de brioix dolç farcit de diferents possibilitats. La carta inclou un ànec Pequín amb noodles, una galta cuita durant sis hores, la clàssica cheeseburger, una contracuixa de pollastre cruixent o una Heura Supreme 100% vegana i el best-seller, la burgerfoie, amb salsa de foie i patates palla. Sempre garantint la qualitat dels ingredients i cadascuna de les salses, fetes a l’obrador propi.

La millor experiència i el millor delivery

Al seu local de Barcelona, que compta amb 200 metres quadrats, Deleito ofereix, d’una banda, zona de restaurant amb una experiència totalment digitalitzada i sense cues en la qual tot el procés de comanda i pagament es gestiona a través del telèfon mòbil, gràcies a la plataforma Square.

A més, Deleito s’avança a la normativa que obliga els restaurants a tenir una zona dedicada als riders. Així doncs, al mateix local hi ha un espai interior on els repartidors poden aparcar els seus vehicles, descansar i esperar les comandes.

En aquest sentit, el nou local de l’Hospitalet de Llobregat estarà totalment enfocat al delivery, que és sense cap dubte l’eix de creixement de la marca.

“Preveiem que el delivery representi un 70% de la nostra facturació i sabem que per això els riders són fonamentals. Hem après dels errors del sector i oferirem a aquest col·lectiu les millors condicions de feina possibles perquè a Deleito se sentin com a casa”, afirma Alberto Gras.

Rai Recoder, Alberto Gras i Gerard Moreno són l’equip de Deleito

El “nou fast-food

Deleito sorgeix com un projecte gastronòmic de la mà d’Alberto Gras i Rai Recoder. L’Alberto sortia de la vuitena edició de MasterChef, una de les més vistes de la història del programa, ja que es va emetre durant la covid, i en Rai tenia una agència de comunicació i dirigia el Barcelona Startup Congress.

La seva relació laboral va evolucionar en amistat i a emprendre conjuntament per “entrar al terreny del “nou fast-food” i diferenciar-nos del saturat mercat de la burger americana”, afirmen. Durant el camí, s’hi va afegir Gerard Moreno com a soci i director d’operacions, aportant la seva experiència en el sector de la restauració i l’oci i digitalitzant el negoci.

Amb Square gestionem totes les comandes al restaurant o online, processem tota mena de pagaments, visualitzem totes les comandes a la cuina evitant errors, i accedim a analítiques detallades sobre vendes i beneficis, per la qual cosa podem prendre decisions empresarials basades en dades. A l’hora d’obrir un restaurant és fonamental tenir un sistema integrat de gestió i un altre de pagaments, i amb Square els tenim tots dos en un. Això no t’ho dona un banc tradicional”, diu Gerard Moreno.

Dos locals més per a final d’any

Deleito neix el 2021 per iniciar la seva trajectòria amb una pop-up a La Santa Market, el market d’estiu més concorregut d’Espanya. Després de l’èxit d’aquesta primera experiència, el 2022 l’equip es proposa expandir la seva proposta pel territori i per això tanca una ronda de finançament per valor de 360.000 euros. Un any més tard obre el restaurant, repeteix a La Santa Market, participa també al Cerdanya Music Festival de Llívia i acudeix com a càtering oficial dels Premis Ondas i Premis Gaudí.

Per a aquest 2023, l’objectiu de Deleito és “créixer el més ràpid possible, amb dos locals més per a final d’any, però sempre buscant la rendibilitat en cada restaurant. El nostre model busca el creixement amb cap, però guanyant en escalabilitat gràcies al poder de la marca i les eines digitals”, conclou Rai Recoder.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa