Vadegust
Danone adverteix d’una imminent ruptura de subministrament a tot l’estat

Més conseqüències de la vaga dels transportistes iniciada per protestar contra l’elevat preu dels carburants. La companyia d’alimentació Danone ha avisat en un comunicat de la situació que viu a conseqüència de les aturades provocades per aquesta vaga -que es va iniciar el passat dilluns 14 de març- i ha alertat que haurà de parar la seva activitat “en cas de no aconseguir-se una solució de manera immediata”. En concret, Danone ha assenyalat que un termini màxim de 24 hores pot veure’s “obligat a interrompre de manera temporal la seva activitat” en les quatre plantes de productes lactis i en les tres d’aigua mineral natural que té a tot l’estat. Això suposaria “la interrupció del suministrament d’aigua mineral i de productes lactis a nivell estatal”.

Alhora, l’empresa ha assegurat que ha dut a terme “els seus màxims esforços” per a aconseguir mantenir tota la seva activitat dins de la normalitat malgrat les dificultats provocades “per un context difícil i molt tensionat”. Tot i això, ha constatat que “la inaudita situació d’inestabilitat i l’agreujament de les aturades ja estan començant a afectar l’aprovisionament de matèries primeres essencials per als seus productes, com ara llet sencera o nata”.

“Uns iogurts de Danone | Europa Press

Profund malestar

D’aquesta manera, Danone ha expressat “el seu profund malestar per aquesta situació i per les greus conseqüències de força major que estan provocant no només entre tots els agents i col·lectius implicats, sinó a la societat en conjunt”. A més, l’empresa ha destijat que puguin “accelerar-se” les negociacions per a aconseguir un acord en el mínim termini de temps possible i poder així reprendre l’activitat com més aviat millor.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a març 22, 2022 | 11:48
  Ricard març 22, 2022 | 11:48
  Això dels transportistes és una sedició! A què espera la fiscalia per actuar? Ah, que no són catalans. Aleshores no passa res.
 2. Icona del comentari de: Danone, No gràcies. a març 22, 2022 | 11:58
  Danone, No gràcies. març 22, 2022 | 11:58
  Podem viure sense danone, en tenim molts de proximitat.
 3. Icona del comentari de: Arnau a març 22, 2022 | 13:51
  Arnau març 22, 2022 | 13:51
  Millor: danone és de les poques empreses que no ha volgut boicotejar Putin. I es va quedar la companyia, originalment catalana, amb males arts. Aquí tenim molts productors de iogurts més sans, més ecològiques i del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa