Vadegust
Dabiz Muñoz reinterpreta el clàssic menú tradicional de Sant Esteve

Les festes de Nadal ja són aquí, i el xef Dabiz Muñoz torna a sorprendre’ns amb la creació d’un menú que elogia la gastronomia catalana típica d’aquestes festes per a gaudir de valent el dia de Sant Esteve. L’exclusiu pack per a dues persones estarà disponible només a Barcelona i únicament a través de l’app Glovo, en la categoria d’Alta Cuina.

Tots els amants d’aquest dia podran celebrar-lo amb un menú que fa honor a la gastronomia típica catalana. Per a començar, es presenta un deliciós caneló d’Huancaína, fet a base de beixamel d’Huancaína, “carbonata” de bacón i suc de pintada untuós i trufat.

Pack de Sant Esteve de GoXO

De segon, i per a no perdre la tradició, presenta l’Escudella Catalana versió XO, a base de brou de pollastre d’escudella amb ossos de pernil pota negra i acompanyat de crestes al vapor de les seves carns, nyoquis de botifarra, botifarra i galets. Per a finalitzar, no podia faltar el famós pastís de formatge de La Pedroche que ja és tot un clàssic per als GoXO lovers. El preu d’aquest menú és de 90 euros.

Tots els que vulguin gaudir d’aquesta original proposta hauran de sol·licitar-ho amb antelació a través de l’app de Glovo a partir d’avui i fins al 21 de desembre, per a rebre-ho el dia de Sant Esteve (26 de desembre) en la franja horària de 9 del matí a 13 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa