Vadegust
El propietari d’un restaurant català, molt indignat, proposa demanar paga i senyal a les taules grans

El cuiner i propietari del restaurant Ca l’Ignasi -situat al carrer Major de Cantonigròs- està molt indignat després que aquest dissabte li hagin anul·lat una taula de 10 persones amb l’excusa d’una indisposició, quan en realitat creu que el problema és que simplement plovia. Ha estat ell mateix qui ha expressat el seu empipament a través d’una piulada a Twitter: “Si sou 10 persones no podeu trucar a les 13 hores dient que us trobeu malamentm que ja sabem que plou!”, ha escrit.

A més, el cuiner ha afegit: “No m’he pogut mossegar la llengua”, i ha decidit què farà a partir d’ara: “Sap greu, però a partir d’avui taules grans paga i senyal sí o sí!“.

Aquesta piulada de Ca l’Ignasi ha generat nombroses reaccions a les xarxes socials, la majoria d’usuaris que donaven la raó al cuiner i es mostraven indignats amb l’actitud dels clients que van anular la reserva. Però també hi ha hagut qui s’ha queixat amb comentaris com: “Serà un lloc on no vindré mai, bon profit!“, o algun altre que reinvidica la improvisació: “Comprenc l’hostaleria, però no vull canviar els meus hàbits d’improvisar. Igual com hi ha llocs que no t’agafen sense reserva, hi ha reserves que s’anul·len i au”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a novembre 02, 2021 | 14:58
  Serafi Bandarra i Grataconys novembre 02, 2021 | 14:58
  Te mes raó que un sant
  • Icona del comentari de: montsita a novembre 04, 2021 | 19:27
   montsita novembre 04, 2021 | 19:27
   molt ben fet! hem de ser una mica mes responsables amb tot, si no et trobas be, i no pots anar... no esperes anular a la 13 hores, pensar amb la gent que esta treballant i que viuen de poder emplenar el restaurant.una taula buida son diners perduts!
 2. Icona del comentari de: Tano a novembre 02, 2021 | 21:12
  Tano novembre 02, 2021 | 21:12
  Cada dia que pasa la gent i sobretot de ciutat es torna més irresponsable. És una llàstima però és la realitat.
 3. Icona del comentari de: Sandra a novembre 03, 2021 | 14:29
  Sandra novembre 03, 2021 | 14:29
  Molt bé Ignasi, emsembla d p. mare 👏👏👏. No es puc jugar amb el pa, el temps i els recursos dels demés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa