Vadegust
Cofundadora de VOX no mostra el passaport COVID i critica el restaurant

Cristina Seguí, cofundadora de VOX, ha encès les xarxes socials en publicar una crítica falsa d’un restaurant de València. El problema va ser que el local li va demanar el passaport COVID i ella es va negar a mostrar-lo, de manera que no la van deixar entrar. I va ser per aquest motiu que va escriure una ressenya molt dolenta del local: “Pèssim servei. Pèls a les gambes i coberts amb crostes de clients anteriors, passa de llarg“.

Però el restaurant Galdo26 no es va quedar callat davant d’aquesta difamació de la cofundadora de VOX i li va respondre amb contundència: “Hola. No acostumem a respondre a comentaris, però en aquesta ocasió ho hem de fer degut a les teves calúmnies. Et vam demanar el passaport COVID i tu et vas negar, i això no podem permetre-ho”.

A més, seguidament el local va fer un clar avís a Cristina Seguí: “Per aquest motiu, et convidem a treure aquest comentari, i també als teus amics, o haurem de presentar accions legals“. Tot i això, ella va fer una piulada a Twitter on assenyalava directament el restaurant dient que discrimina per negar l’entrada a persones sense passaport COVID: “Galdo26 discrimina i nega il·legament l’entrada a les persones que no tinguin passaport COVID”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa