Vadegust
Can Jubany, el restaurant favorit dels espanyols el 2021, segons TheFork

Submergits en plena evolució de la pandèmia, que deixa constants alts i baixos en relació a contagis i restriccions socials, el sector de l’hostaleria continua sent el gran supervivent. Malgrat les dificultats, gràcies al seu continu esforç i exemple de sacrifici, continuen oferint el seu servei a un gran nombre de persones a través de les millors gastronomies que caracteritzen al nostre territori, i de nous escenaris gastronòmics procedents d’altres cultures i països, que enriqueixen l’oferta i creen experiències úniques i plaents.

És per això que, TheFork, la plataforma líder de reserves a Europa amb 60.000 restaurants reservables, no ha volgut deixar de reconèixer un any més la feina i qualitat d’aquests restaurants a través del seu TOP100 2021, un rànquing de referència en el sector gastronòmic que trien els propis comensals que reserven, gaudeixen i comparteixen la seva experiència a l’app TheFork.

Per a elaborar aquest llistat, TheFork ha tingut en compte diferents criteris com les notes obtingudes pels restaurants durant el 2021, les opinions durant l’any, les visites a la fitxa del restaurant i les reserves generades. No és una sorpresa que, els restaurants del TOP100 formen també part de la selecció INSIDER de TheFork, on es destaquen els millors restaurants del moment i aquells que han destacat per alguna raó especial, incloent a més els guardonats per les Guia MICHELIN i Repsol a Espanya.

Can Jubany, el gran triomfador de 2021

Enguany ha estat Can Jubany, a Calldetenes (Barcelona), amb el xef Nandu Jubany al capdavant, l’establiment que encapçala el llistat del TOP100 de TheFork 2021. Un idíl·lic restaurant en una masia situat a la plana de Vic, que conserva tota la calidesa i l’aroma de les cases de pagés antigues. Reconegut amb una estrella MICHELIN, la seva cuina suposa un viatge pels sabors de la terra, amb plats tradicionals que reinventa a través de receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida.

Part de l’èxit d’aquest reconegut xef ha estat també la proximitat que ha mostrat amb els seus seguidors durant la pandèmia, quan va entrar a les cases dels ciutadans a través dels seus vídeos mentre cuinava a casa, convertint-se en una bona companyia i una manera de descobrir el plaer de cuinar amb les seves receptes a través d’Instagram.

El xef Nandu Jubany | Família Jubany

En paraules de Nandu Jubany, Xef del restaurant, “per a tot l’equip ha estat una grata sorpresa i una empenta per a donar-nos energia i forces a l’hora de continuar treballant a fer felices i cobrir les expectatives dels clients que ens visiten. De veritat que no tenim paraules per a agrair a tots els nostres clients, gràcies a ells el nostre ofici és el millor”.

Pràcticament la totalitat de la geografia espanyola es troba representada en aquest rànquing, tot i que amb especial protagonisme a Catalunya, que ha aconseguit incloure a 26 restaurants, dels quals 20 estan situats a Barcelona capital. Entre els restaurants que encapçalen el llistat d’aquesta regió se situen L’O – Hotel Món Sant Benet (5), Cuina Germans Torres (6) i Koy Shunka (21).

TOP10 restaurants TheFork 2021:

Can Jubany – Calldetenes (Barcelona) Catalunya
Casona del Judío by Sergio Bastard – Santander, Cantàbria
Venta Moncalvillo (Germans Echapresto) – Daroca de Rioja, La Rioja
Cenador de Amós de Jesús Sánchez – Villaverde De Pontons, Cantàbria
L’O – Hotel Món Sant Benet – Sant Fruitós De Bages (Barcelona), Catalunya
Cuina Germans Torres – Barcelona, Catalunya
Raúl Resino – Benicarló (Castelló), País Valencià
Quimbaya by Edwin Rodríguez – Madrid, Comunitat de Madrid
Nova – Orense, Galícia
La Costa de José Álvarez – El Ejido (Almeria), Andalusia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa