Vadegust
Ametller Origen assegura que sí que pot comercialitzar producte ecològic

Ametller Origen s’ha defensat de la denúncia interposada per Unió de Pagesos davant de l’Agència Catalana del Consum pel que el sindicat considera “pràctiques contràries a la Llei del Codi de Consum de Catalunya en la seva publicitat en els anuncis a Google, per anunciar-se com a supermercat ecològic sense ser-ho, i com a proveïdor de fruita i verdura ecològica a domicili”.

Ametller Origen explica que “a les nostres botigues es poden trobar diverses referències ecològiques, com carn, ous, llets, pa, cereals, entre altres productes, per satisfer la demanda dels nostres consumidors”, i assegura que, contràriament al que denunciava Unió de Pagesos, “sí que disposem de la certificació CCPAE per a la comercialització de producte ecològic sota la marca Ametller Origen”.

Una botiga d'Ametller Origen a Barcelona | ACN
Una botiga d’Ametller Origen a Barcelona | ACN

Alhora, l’empresa recorda que “en el cas de les fruites i verdures, apostem per la producció integrada i l’agricultura sostenible, el 100% dels nostres cultius ho són des de fa anys“. Ametller Origen també assenyala que “fa poques setmanes hem certificat el 100% de les nostres finques en la certificació GRASP que reconeix les bones pràctiques agrícoles aplicades als productes, així com als treballadors en matèria de salut, seguretat i benestar, obtenint una puntuació de 10 sobre 10”.

En relació als anuncis als que feia referència el sindicat en la seva denúncia, Ametller sosté que “són dinàmics de Google que combinen diferents paraules clau en el cercador“.

Més notícies
Una botiga d'Ametller Origen a Barcelona | ACN
UP denuncia Ametller Origen per anunciar-se com a supermercat ecològic
Comparteix
El sindicat adverteix que Ametller Origen no està certificat per a la venda minorista de fruita i verdura ecològiques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa