Vadegust
Els aliments alts en carbohidrats que has de conèixer per no engreixar

Si estàs preocupat pel teu pes, i fins ara havies pensat que havies d’eliminar totalment els carbohidrats de la teva dieta, t’estàs equivocant. Hi ha molts aliments alts en carbohidrats que has de conèixer per a no engreixar, i que, a més, són saludables. La clau està en descartar els hidrats de carboni que no aporten res i centrar-nos en els carbohidrats complexos d’aliments saludables, de bona densitat nutricional i que no ens porten a pujar de pes, tal i com publica OK Diario.

Els aliments alts en carbohidrats que has de saber per a no engreixar

Aquest tipus d’aliments són la principal font d’energia per a l’organisme. Segons els professionals, hauríem de consumir uns 275 grams de carbohidrats al dia, representant aquests aproximadament un 55% de la ingesta de calories diària, sempre sobre la base d’una dieta de 2.000 klas.

Els aliments que hauries de prendre són els següents:

Pa integral

Element bàsic de totes les dietes, el pa integral no engreixa com el pa comú i també ofereix diferents vitamines del grup B com la tiamina o B1, la riboflavina o B2, la piridoxina o B6 i la niacina, i minerals.

Pa integral | Pxhere

Pasta integral

Les pastes d’origen integral són un aliat per a incorporar carbohidrats en la setmana. Menjant-les dues o tres vegades cada set dies, no només obtens hidrats sinó també ferro, calci i coure. Sumat a això, aquest aliment és ric en fibra natural i ajuda a reduir la gana i evitar el sobrepès.

Peres i pomes

Les fruites en general, i les peres i les pomes en particular, són abundants en fibra, vitamines i carbohidrats.

Civada

La civada és un dels carbohidrats complexos més saciants que existeixen, ideal per a esmorzars. Baixa el colesterol i la concentració de glucosa en la sang, preveu la diabetis, i protegeix nombrosos òrgans vitals com el cervell i el cor, per la qual cosa no deixis d’utilitzar-la diàriament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa