Vadegust
Aldi retira un dels seus productes per “no complir estàndards de qualitat”
agraph -->

La cadena de supermercats Aldi ha informat de la retirada dels seus establiments d’una botifarra de Burgos però no ha detallat en el seu comunicat el motiu que l’ha portat a deixar de comercialitzar-la, segons ha denunciat FACUA. L’associació s’ha posat en contacte amb Aldi per a sol·licitar més dades, però la companyia s’ha limitat a remetre-li la mateixa informació que tenen publicada a la seva pàgina web -on només es parla de l’incompliment d'”estàndards de qualitat”-, lamentant “no tenir més informació que la que hem comentat”.

Així, en l’alerta l’empresa només assenyala que el lot D349R12 “no compleix els estàndards de qualitat definits”, sense aclarir quina és la problemàtica que presenta el producte, que posseeix data de caducitat de 15 de març de 2022. En aquest sentit, FACUA considera inacceptable que Aldi no faciliti tota la informació als consumidors perquè puguin conèixer quin és el problema que presenta el producte, així com si el seu consum pot suposar algun risc per a la seva salut, amb la finalitat que tinguin totes les dades disponibles per a prendre les mesures que considerin necessàries.

La botifarra negra retirada dels supermercats Aldi | Aldi

Aldi demana als clients que retornin el producte

Aldi indica en el seu comunicat que els usuaris que posseeixin aquest article poden acudir a uns dels seus establiments per a retornar-lo a canvi d’un reemborsament. I conclou demanant perdó als clients: “Lamentem les molèsties”. Tot i així, no es coneix cap cas de persona afectada pel producte que s’ha retirat, però sí que la cadena de supermercats reconeix que no s’hauria de consumir. Aldi, però, no concreta tampoc en quins territoris de l’Estat s’ha distribuït la botifarra negra, ni tan sols en quins països.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) no informa d’aquesta retirada de producte en la seva pàgina web destinada a alertes alimentàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa