Vadegust
Tanca Monvínic, el temple del vi a Barcelona

Amb el confinament derivat de la crisi de la Covid-19, Monvínic, l’icònic bar de vins de Barcelona, com tothom, va haver de tancar les seves portes. Durant aquest temps, Monvínic va portar cada dia, gràcies a voluntaris del seu equip, 150 àpats complerts a l’Hospital de Campanya de la parròquia de Santa Anna de Barcelona que eren destinats al col·lectiu de gent sense sostre.

Posteriorment van córrer rumors per les xarxes socials que indicaven que el temple del vi barceloní no tornaria a obrir les seves portes. Però eren això, rumors. Però uns rumos que finalment s’han confirmat. Aquest dimecres 30 de setembre, Monvinic ha fet públic un comunicat en el que anuncia, 12 anys després de la seva inauguració, el seu tancament definitiu, sense explicitar-ne els motius.

La barra de vins de Monvínic oferia a copes vins de tot el món, i el seu restaurant sota la batuta de diversos xefs els ha maridat amb esquisideses de cuina catalana majoritàriament. També ha estat escenari dels tastos del Premis Vinari i ha estat un dels partners del concurs de vins catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa