Vadegust
Nandu Jubany es posa al capdavant del restaurant Solc, a Barcelona

Nandu Jubany ha tornat a fitxar pel grup que regenta el Majestic Hotel. El prestigiós xef català està al capdavant del restaurant Solc -situat al Majestic Hola & Spa Barcelona-, que va obrir les seves portes aquest dimecres. Segons s’explica a la pàgina web del restaurant, l’establiment “porta als fogons matèries primes de l’hort propi del Maresme i compta amb carns i peixos de productors locals”.

Així, “el restaurant ha estat concebut com un homenatge als productes que la natura més propera ofereix des de temps remots a la cuina catalana, basant-se en receptes que respecten i enalteixen la tradició”. “Inmediatesa, frescor, origen i respecte són conceptes lligats a la nova iniciativa culinària de l’hotel”, assegura la web. Al capdavant hi ha el xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin, i els xefs executius de l’hotel són David Romero i Luis Llamas.

El xef Nandu Jubany | ACN

Des de dimecres, els comensals poden reservar taula dimecres, dijous, divendres i dissabte en horari de 13.00 a 15.00 i de 19.30 a 22.00 hores. Al migdia, el Solc disposa d’un Menú especial del Dia, amb un preu de 29 euros per cobert, que anirà variant la seva oferta en funció dels productes que cada matí arribin a la cuina.

El popular cuiner ja té experiència en el grup que regenta la família Soldevila-Casals, perquè l’any 2014 es va posar al capdavant dels fogons del restaurant Petit Comitè després que Fermí Puig li cedís el testimoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa