Vadegust
Es posa en marxa a Girona la Bikinera, dels germans Roca

Els germans Roca han inaugurat aquest dijous un nou comerç al carrer Santa Clara de Girona: La Bikinera. La responsable del Rocambolesc, Alejandra Rivas, ha explicat que es tracta del “primer pas al món salat del Rocambolesc”, en què es poden degustar quatre tipus de biquinis: el clàssic de pernil dolç i formatge, un d’ibèric amb mozzarella fresca i trufa, un de vegetal amb albergínia trufa i mozzarella i un de pastrami.

El preu d’aquests entrepans es mourà entre els 5,5 i els 7,5 euros. A més, al nou establiment ubicat al costat de la confiteria i la gelateria, també s’hi poden trobar sucs naturals elaborats al moment amb pomes de la IGP Poma de Girona. El pastisser, Jordi Roca, ha reconegut tenir “molta expectativa” amb l’obertura.

Alejandra Rivas i Jordi Roca, durant l’obertura de la Bikineria | ACN

Estem molt contents de la rebuda que hem tingut“, ha explicat Roca que espera atendre “tanta gent com a la gelateria”.

L’establiment també compta amb la col·laboració de Poma de Girona, gràcies a la qual elaborarà sucs naturals. A més, jugant amb el doble significat entre l’entrepà i la peça de bany, també s’hi poden comprar en exclusiva els biquinis de la primera col·lecció d’Ona Carbonell. La nedadora ha reconegut que poder obtenir en un mateix establiment un plat i una peça de roba és “rocambolesc”, però que precisament “es tracta d’això”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa