Vadegust
Colmado Múrria, espai de benestar gurmet

Des que es va reobrir el passat mes de desembre, l’històric colmado Múrria s’ha convertit en un dels racons més encantadors per relaxar-se i passar una bona estona tot gaudint d’una copa de vi, assaborir unes delicadeses o bé fer-hi un àpat singular. L’entorn que s’ha creat, on es respira l’ànima del colmado històric, amb la seva exposició de productes perfectament guarnits amb unes etiquetes de preu fetes a mà, a traç de retoladors verd i vermell sobre cartolina groga, que van ser icòniques en el passat gloriós dels grans comerços previs a la primeres eres digitals, barrejat amb el clima que es crea a la barra i la zona de degustació, embolcalla al client i li transmet una sensació plàcida que convida al benestar.

Interior del Colmado Múrria | Facebook Colmado Múrria

El clients històrics estan encantats de veure com s’ha garantit la continuïtat d’una de les seves botigues de referència, on ara, a més de poder-hi seguir comprant, també poden gaudir de l’espai de degustació. Pels gurmets, gormands i altres amants de la bona vida, s’ha creat un nou temple de peregrinació.

Assegut a la barra es pot gaudir d’una magnífica carta de vins que combina gairebé a parts iguals vins catalans i foranis, perfectament explicats i servits pel Toni, l’encarregat del local. Amb encert, els preus dels vins són a preu de botiga amb un recàrrec en concepte de servei al local. Si volem acompanyar la beguda d’un mos o es vol fer un àpat informal, disposen d’una carta molt versàtil que ofereix moltes possibilitats, des de la selecció d’embotits i formatges que trobem exposats a la vitrina de la xarcuteria fins a tot un seguit d’snacks i platillos que el prolífic xef Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia 2021, ha creat especialment.

Steak tartar del Colmado Múrria | Facebook Colmado Múrria

Molt interessant descobrir què són els Matrimonis i els Duets. Però si, més enllà del que ofereix la carta, us fa gràcia qualsevol producte o plat preparat que tenen a la venda, només l’heu de demanar i us el serviran a taula. De la mateixa manera, es pot comprar per portar a casa qualsevol dels productes tastats a taula. Si es prefereix gaudir d’una cuina més formal, aleshores es pot reservar una de les taules del discret i elegant menjador interior que disposa el local, anomenat espai 1898. Aquí, s’ofereix una carta més formal, amb vuit plats i dues postres, també dissenyada pel xef Jordi Vilà. És un lloc certament especial per anar-hi a sopar (horari de 20 a 22:30 hores).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa