Vadegust
Receptes afrodisíaques per celebrar l’arribada de la primavera

L’arribada de la primavera sempre suposa una data important en el calendari: els dies són més llargs, el fred comença a fer les maletes una vegada més i, per això, la temperatura corporal també augmenta considerablement. I qui no està desitjant una mica més d’erotisme en el seu dia a dia per a celebrar l’arribada del bon temps? Amb motiu de l’inici de la primavera, aquest 20 de març, des de JOYclub, una comunitat basada en la sexualitat liberal, proposen algunes receptes i ingredients per a aportar un plus afrodisíac a la nostra dieta. I és que, a més de saludables, poden ser d’allò més excitants…

Amanida de kiwi

El terme “afrodisíac” deriva de la deessa grega Afrodita. Amb ell ens referim a les menges que ella demanava als seus esclaus, als quals se’ls atribueixen propietats per a millorar l’excitació i les relacions sexuals. “Amb l’arribada del bon temps, la pujada de les temperatures i el fet de treure’ns peces de roba augmenta l’excitació i les ganes de viure experiències picants. El kiwi, tant el verd com el groc, ha demostrat afavorir la producció de testosterona i d’esperma. Fins i tot més del doble o el triple del que ja de per si mateix fan les taronges.

Un kiwi | Pixabay

Raïm amb formatge

La millor manera d’obrir boca de cara a un excitant dia potser no és prenent un aperitiu? El poder antioxidant del raïm i el ser generadora d’arginina fa que augmenti la lívid potencialment. L’excitant combinació d’aquesta fruita amb un bon formatge i la possibilitat d’afegir un toc de mel a aquest plat és la combinació perfecta.

Tartar d’ostres sobre llit d’endívies

Imagina un banquet replet de plats, ple de persones amb gana i set d’erotisme. No hi hauria ostres? Aquest mol·lusc, igual que la majoria dels mariscos, posseeix importants propietats que afavoreixen l’excitació masculina. A més de recordar a l’òrgan sexual femení, les ostres posseeixen un altre tipus de beneficis gràcies al seu alt contingut en zinc. El consum d’ostres millora igualment la qualitat de l’esperma, afavoreix l’erecció i gràcies al seu alt contingut en magnesi i calci promou la contracció muscular. I si els hi afegim endívies encara millor, perquè, contra tot pronòstic, és un aliment que encén a les dones per sobre de molts altres ingredients.

Xocolata negra | Pixabay
Xocolata negra | Pixabay

Orgia de xocolata

La xocolata és sens dubte el convidat d’honor de qualsevol bona taula. La seva llavor conté les propietats adequades per al rendiment sexual, ja que afavoreix la circulació sanguínia. La xocolata no només va bé com a substitutiu del sexe, sinó també com un potenciador al llit. Gràcies al seu alt contingut en feniletilamina, el seu consum afavoreix l’eufòria, l’excitació i augmenta la sensació d’atracció entre dues o més persones.

“Després de dos anys de restriccions, la primavera de 2022 haurà d’incitar-nos a provar noves experiències, moltes de les quals els nostres actuals i futurs usuaris podran trobar en plataformes com JOYclub. Amb la sortida de l’hivern i l’arribada de la calor, fem de la luxúria el nostre plat principal”, conclou Paola Benavides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa