Receptes
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Receptes
Receptes
El pollastre farcit de Nadal, una sorpresa a taula
Jaume Fàbrega
El pollastre farcit és una recepta de festa que retrobem pràcticament arreu de Catalunya i la resta de països de llengua catalana
Receptes amb formatges catalans: gratinat de carbassa, poma i formatge Tou del Mujal de Cabra
Ramon Roset
Aquesta recepta d’aire nadalenc, combina dolç, salat i aromes elegants en capes perfectament equilibrades
El fetge gras, la glòria més grossa de la cuina occitana
Vicent Marqués
El fetge gras es diferencia dels altres en el fet que és un òrgan hipertrofiat, engreixat exageradament per un excés de menjar
Recepta de Nadal: estofat de vedella
Ramon Roset
Era un plat de foc lent, pensat per alimentar famílies senceres després de llargues jornades al camp
Receptes amb formatges catalans: bacallà al forn amb formatge Vall de Meranges Reserva
Ramon Roset
El contrast entre la suculència del peix i la capa superior lleugerament torrada dona com a resultat un plat de gran caràcter
La morena amb moniato, un plat típic de Formentera
Vicent Marqués
És un plat que sol aparèixer a taula a l’hivern, que és quan les morenes estan més en saó
Receptes amb formatges catalans: canelons de verdures i Mas el Garet Fines Herbes
Ramon Roset
És un entrant càlid i delicat, o bé un principal lleuger però ple de matisos, que posa en relleu la versatilitat d’aquest formatge de cabra tan característic
Les perdius amb castanyes, un plat de caça excel·lent
Vicent Marqués
És un plat típic del Barcelonès, però s’ha fet rar, no sabem si pel fet que la gent ja no caça tantes perdius com abans
Els crespells: n’hi ha de dolços i de salats
Jaume Fàbrega
Els dolços es farceixen amb mel, confitura, xocolata, pomes..., i es poden flamejar amb rom, licor triple sec de taronja, etc.
La lasanya, gran proposta italiana
Jaume Fàbrega
És un format de pasta italià que en un temps rècord ha obtingut un enorme èxit entre nosaltres
Veure més