Receptes

Raviolis cruixents de formatge | Pixnio

Receptes amb formatges catalans: raviolis cruixents de Bufalet amb espinacs

Comparteix
És un plat d’equilibri subtil, on el Bufalet amb la seva cremositat i la dolçor làctica característica s’integra amb la intensitat dels pinyons i el perfum de la mantega torrada
Rovellons per preparar el plat | ACN

Els rovellons a la llosa: un mos de primera, una llepolia ancestral

Comparteix
És el bolet més apreciat dels Països Catalans, el més buscat per tothom
Milfulls calent de formatge | Freepik

Receptes amb formatges catalans: milfulls calent de Lo Pebrat amb patata violeta i ceps

Comparteix
Es tracta d'un plat amb profunditat i contrast
Crestes | gastroteca.cat

Les crestes, unes panades típiques de la Figuera

Comparteix
El farciment és un sofregit de carns diverses, a més de ceba i tomàquet, i tot plegat és una menja molt recomanable
Mel i mantega | Freepik

Mel i mantega, un plat menorquí per honorar els morts

Comparteix
A Menorca la mantega és una herència de la dominació anglesa i és un greix molt habitual en la cuina
Tonyina marinada amb sèsam | Freepik

Aperitius de somni: tonyina marinada amb alvocat, vinagreta de cítrics i sèsam

Comparteix
És un aperitiu elegant que ofereix un joc de textures i sabors molt atractiu
Timbal de patata i espinacs amb formatge | Freepik

Receptes amb formatges catalans: timbal de patata i espinacs amb cor de Garrotxa Primigeni

Comparteix
Aquesta recepta combina la senzillesa d’uns ingredients tan humils com saborosos amb la intensitat del formatge
Timbal de formatge i poma | dia.es

Receptes amb formatges catalans: timbal de Tou de Matamala fos amb poma caramel·litzada

Comparteix
És una proposta que combina creativitat i elegància en cada mos
Un arròs caldòs | Viquipèdia

L’arròs amb rata, un plat peculiar i molt difícil de tastar

Comparteix
Menjar rates, a casa nostra, pot representar un problema segons amb qui parles, perquè hi ha gent molt coenta
Carabassa rostida | Freepik

Receptes amb formatges catalans: carabassa rostida, espinacs i formatge Les Cuines

Comparteix
El gust suau del formatge, però amb records de celler i fongs, fa de contrapunt perfecte a la dolçor vegetal del plat i al toc amarg dels espinacs frescos