Receptes
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Receptes
Receptes
Receptes amb formatges catalans: amanida tèbia de formatge Roig del Montsec
Ramon Roset
El formatge, amb la seva pell recoberta de pebre vermell, es converteix en el centre d’una amanida tèbia plena de matisos mediterranis
Les croquetes de peix, un tast d’història i territori
Vicent Marqués
Són pròpies de les comarques costaneres dels Països Catalans i a tot arreu es preparen de manera semblant
Receptes amb formatges catalans: daus cruixents de formatge El Ferrer
Ramon Roset
És un aperitiu que juga amb la intensitat i l’aroma del formatge de pasta cuita
Les arengades amb raïm, un plat que es menja durant la verema
Vicent Marqués
El plat (o el costum) és típic de Catalunya i el País Valencià, i avui els veremadors s’ho mengen, si poden, asseguts a taula, a l’ombra
Receptes amb formatges catalans: carpaccio de tomàquet amb crema de formatge Cabraflor
Ramon Roset
És un plat lleuger i refinat, ideal per obrir un àpat amb un punt d’elegància
L’arròs de cap de nero, un plat de l’Empordà
Vicent Marqués
No resulta fàcil de trobar per la raó que, de neros, no n’hi ha cada dia
Receptes amb formatges catalans: pollastre rostit amb salsa de formatge Roques Blanques
Ramon Roset
És un plat que evoca la cuina dels diumenges a les masies de pagès, amb aromes que omplen la casa i records de taules compartides
L’aigua de llima, un dels refrescos més populars
Vicent Marqués
La fórmula és senzilla: suc de llima, aigua i sucre, i després cal posar-lo a la nevera
Receptes amb formatges catalans: amanida de préssec amb formatge Màquia i avellanes
Ramon Roset
Aquesta amanida d’estiu és un festival de contrastos
Receptes amb formatges catalans: Amanida de síndria amb mató de Montserrat
Ramon Roset
És una amanida fresca i lleugera ideal per als mesos més calorosos
Veure més