Receptes

Pollastre farcit | Freepik

El pollastre farcit de Nadal, una sorpresa a taula

Comparteix
El pollastre farcit és una recepta de festa que retrobem pràcticament arreu de Catalunya i la resta de països de llengua catalana
Gratinat de carbassa, poma i formatge Tou del Mujal de Cabra

Receptes amb formatges catalans: gratinat de carbassa, poma i formatge Tou del Mujal de Cabra

Comparteix
Aquesta recepta d’aire nadalenc, combina dolç, salat i aromes elegants en capes perfectament equilibrades
Fetge gras | Europa Press

El fetge gras, la glòria més grossa de la cuina occitana

Comparteix
El fetge gras es diferencia dels altres en el fet que és un òrgan hipertrofiat, engreixat exageradament per un excés de menjar
Estofat de vedella

Recepta de Nadal: estofat de vedella

Comparteix
Era un plat de foc lent, pensat per alimentar famílies senceres després de llargues jornades al camp
Bacallà amb formatge | Flickr Hotel Gastronómico Casa Rosalía

Receptes amb formatges catalans: bacallà al forn amb formatge Vall de Meranges Reserva

Comparteix
El contrast entre la suculència del peix i la capa superior lleugerament torrada dona com a resultat un plat de gran caràcter
Lingots de moniato per preparar la recepta | Unsplash

La morena amb moniato, un plat típic de Formentera

Comparteix
És un plat que sol aparèixer a taula a l’hivern, que és quan les morenes estan més en saó
Canelons de verdures | Freepik

Receptes amb formatges catalans: canelons de verdures i Mas el Garet Fines Herbes

Comparteix
És un entrant càlid i delicat, o bé un principal lleuger però ple de matisos, que posa en relleu la versatilitat d’aquest formatge de cabra tan característic
Perdius amb castanyes | Viquipèdia

Les perdius amb castanyes, un plat de caça excel·lent

Comparteix
És un plat típic del Barcelonès, però s’ha fet rar, no sabem si pel fet que la gent ja no caça tantes perdius com abans
Uns quants creps | Pixabay

Els crespells: n’hi ha de dolços i de salats

Comparteix
Els dolços es farceixen amb mel, confitura, xocolata, pomes..., i es poden flamejar amb rom, licor triple sec de taronja, etc.
Un plat de lasanya | Freepik

La lasanya, gran proposta italiana

Comparteix
És un format de pasta italià que en un temps rècord ha obtingut un enorme èxit entre nosaltres