Vadegust
Vídeo | Luis Tosar ensenya a servir una canya de Voll-Damm com cal

Voll Damm acaba de llançar una nova entrega de la seva campanya de publicitat Doble o nada, protagonitzada un cop més per l’actor Luís Tosar. Dirigida per Alberto Rodríguez, aquest quart capítol de la saga ensenya una lliçó vital per a qualsevol amant de la cervesa: com servir bé una canya. El director de 7 vírgenes, Grupo 7, El hombre de la mil caras o La isla mínima, situa l’acció en un hangar en desús d’un port on cinc aspirants a cambrer aprenen els secrets de com servir una Voll Damm.

La nova entrega, titulada Los 5 pasos, segueix l’estela i l’estètica dels capítols anteriors, dirigits pel mateix Alberto Rodríguez (2021), Dani de la Torre (2016) i Daniel Monzón (2016). Fent honor al lema de “No, amic, no totes les cerveses són iguals” que Voll Damm va estrenar amb la campanya Doble o nada, en aquesta ocasió Tosar posa a prova els cambrers per comprovar si saben servir un canya. Però no una canya qualsevol, clar, sinó una Voll Damm. Per fer-ho com cal, s’han de seguir cinc passos al peu de la lletra.

1. La forma correcta del got generà el remolí perfecte per conservar l’excels gust de cada Voll Damm a les papil·les gustatives.

2. Màxima pulcritud i temperatura. Crucial!

3. El descart. Un cop de canell precís ens permetrà desfer-nos de l’espuma espatllada per l’aire de l’ambient

4. Inclinació de 45º per servir la cervesa, ni un més, ni un menys.

5. Obertura final de l’aixeta perquè es formi una corona perfecta de crema deliciosa per la reina de les canyes.

“Així és com es tira una canya de Voll Damm”, diu Tosar amb cara d’aprovació mentre es mira el nebot del cambrer (Luis Zahera) que surt en les altres entregues de la campanya. Aquest últim capítol, que dura més de quatre minuts, és el més llarg i complet de la saga, que s’ha convertit en el tret distintiu de Damm per donar a conèixer les bondats de la seva cervesa amb “més cos, més aroma i més sabor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa