Vadegust
VÍDEO | El truc que amaguen els pots d’espècies i que segur que desconeixes

Tots tenim a casa pots amb espècies dins, que comprem a supermercats o botigues especialitzades. Estem parlant del típic pot que conté pebre, orenga, curri, etc. Doncs bé, el cantant Xuso Jones ha revelat al seu Instagram un truc per fer que les espècies surtin amb facilitat del pot i no ens hi hàgim de passar una estona barallant-nos i movent el braç amunt i avall per tal que surti el contingut del pot.

Simplement cal donar-li la volta al pot d’espècies i veurem que a la part de sota tenen uns puntets. Doncs bé, és tan fàcil com agafar un altre pot i fregar el cul dels dos recipients, i comprovarem com l’espècie en qüestió surt fàcilment i sense resistir-se de l’envàs. “No em puc creure que jo m’acabi d’assabentar d’això!”, exclama el cantant a l’inici del seu vídeo.

“Avui he descobert això i m’he quedat mort!“, ha exclama Xuso Jones, que ha demanat als seus seguidors -més de 685.000- que li diguin si coneixien el truc o no. I la gran majoria dels comentaris que ha rebut el cantant han estat de gent sorpresa i agraïda pel seu vídeo, ja que desconeixien que hi havia una manera molt senzilla de treure les espècies dels pots.

Algunes de les respostes que ha rebut el cantant son les següents: “Ostres, jo tampoc ho sabia”, “Primera vegada que ho escolto”, “Què fort! Però això només ho sabia el fabricant i tres familiars seus“, “No ho sabia, i ho necessitava”, “Déu meu, i jo fent cops als pots d’espècies!”, o “Tota la vida barallant-me amb els pots d’espècies, i mira!”, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa