agraph -->

Vadegust s’ha presentat en societat aquest dijous al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm en un acte on no han pogut faltar tastets de formatges artesans de la nostra terra maridats amb cerveses Damm. La presentació ha estat conduïda per la directora de Vadevi –germà d’aquest diari–, Margalida Ripoll, i s’hi ha pogut veure un vídeo on s’explican els pilars en què es basa el mitjà: els productes de qualitat del territori català.

Maridatge de formatges artesans amb cerveses Damm durant l’acte de presentació de Vadegust (Foto: Jordi Play)

Els parlaments han començat amb la intervenció de la directora del diari, Nerea Rodrígez, qui ha assegurat que “amb Vadegust viatjareu pel país de les formes, dels colors i sobretot dels gustos”, i ha afegit, jugant amb el nom del diari, que “Vadegust us vindrà de gust”. Seguidament, l’editor del mitjà, Salvador Cot, ha intervingut en un parlament on ha resaltat els plaers –o els pecats– de la bona gastronomia. “Nosaltres també som una mica golafres, ens agrada menjar i beure,i Vadegust neix per donar-vos motius per pecar”, ha expressat.

També ha participat en l’acte la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, qui ha donat una calorosa benvinguda al diari i ha ressaltat la seva necessitat. “És molt difícil que assumim els reptes si no tenim l’estómac ple i satisfet. A Catalunya tenim els millors aliments que són els que fan els nostres pagesos i pageses. Vadegust és una eina indispensable, ja que n’estic seguríssima que ens ajudarà a ser conscients del que tenim i a potenciar-ho”.

La Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, durant la seva intervenció (Foto: Jordi Play)

L’acte ha conclòs amb un maridatge presentat pel subdirector, gastrònom i sommelier, Ramon Roset, en què s’han tastat diversos formatges artesans maridats amb cerveses Damm. Així sí que ve de gust!

Fes clic aquí per veure les millors imatges de la presentació de Vadegust.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa