Un restaurant de Puig-reig sobre el menjar per emportar: “Estem fent supervivència”

Han decidit que no obriran la terrassa ni el local la setmana vinent perquè ho veuen "inviable"

La restauració està patint de ple els efectes de la covid-19 i molts negocis s’han reinventat per tirar endavant. El restaurant La Forkilla de Puig-reig (Berguedà) n’és un exemple. Des del confinament que porten el menjar a domicili i a partir d’avui els clients també ho podran recollir al mateix establiment. Tot i això, només facturen el 10% del que feien abans. “Estem fent supervivència, pagar les factures i mantenir-nos”, detalla la propietària a l’ACN. Veuen “inviable” tornar a obrir el local i la terrassa amb les restriccions d’aforament i distàncies. “Al marge de les mampares, hauria de contractat un vigilant de seguretat per fer complir la normativa”, afirma com a exemple del que creu impossible d’aplicar en el dia a dia.

Nou comentari