Vadegust
Un macroespai gastronòmic substitueix una mítica sabateria de Barcelona

La mítica sabateria Padeví, situada a la plaça Francesc Macià de Barcelona -a la cantonada amb la Diagonal-, tancarà al maig. I la substituirà l’empresa catalana de fruita gurmet Camarasa Fruits amb un macroespai gastronòmic que ocuparà les tres plantes de la botiga. Les negociacions per fer el relleu del lloguer del local han durat mesos però finalment es van tancar per Setmana Santa, i la sabateria ja està fent la liquidació de l’estoc.

Segons el mateix diari, el nou projecte estarà format per un espai de comerç i un altre de restauració. Al primer hi haurà un lloc de venda de verdura i fruita, una rostisseria i menjar calent preparat i una xarcuteria i formatgeria gurmet. L’espai més gastronòmic estarà format per un show cooking, una zona de vins i la part de restauració que ocuparà la terrassa i la planta que dona al carrer i on es preveu servir esmorzars, dinars i sopars de dilluns a diumenge.

Les obres per adaptar l’edifici, l’essència del qual volen mantenir els nous inquilins, començaran aquest mateix estiu i es preveu que estiguin enllestides al novembre. “La idea és que el nou projecte agrupi l’evolució que ha fet Camarasa Fruits des que va obrir la primera botiga fins ara en un sol espai”, explica a l’ARA el conseller delegat de l’empresa, Marc Taribó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa