La mel és un aliment molt preuat a la cuina i, a més, té propietats molt saludables per a l’organisme. Però no ens enganyem, a vegades ens fa mandra utilitzar-la perquè sovint ens costa treure-la del pot amb comoditat i acabem tacant-nos, o tacant el que tenim al voltant. Però ‘Ok Diario‘ publica un truc per evitar que la mel s’enganxi a la cullera -o l’estri- amb la que la volem treure del pot.

Si el que vols és poder agafar la mel amb una simple cullera i posar-la, per exemple, en un got de llet calenta, en una torrada o en qualsevol recepta en la qual necessitis aquest ingredient sense haver de patir perquè s’ha enganxat, existeix un senzill truc que a més et servirà per a qualsevol altre aliment o substància enganxosa que desitgis desenganxar d’una cullera, o també de qualsevol altre cobert.

Per a evitar que això passi, o almenys per a reduir les quantitats que es malgasten, el consell és cobrir les parets internes de la cullera o del cobert que estiguem utilitzant amb una mica d’oli. No fa falta ni tan sols que sigui una gota. Només cal humitegar el teu dit amb una mica d’oli i passar-lo per la cullera, assegurant-te que s’escampa bé sobre la superfície abans d’agafar la mel. Només quan la nostra cullera o cobert estigui ben ple d’oli podrem procedir a recol·lectar mel i aliments similars.

Una cullera amb mel | Pixabay
Una cullera amb mel | Pixabay

D’aquesta manera, els nostres ingredients enganxosos es poden agafar perfectament sense cap problema. Amb aquest truc, comprovaràs immediatament quan en deixar anar la mel, aquesta baixa per la cullera sense problema i acaba caient allà on ho desitges.

Però no tothom vol afegir oli, encara que només sigui un simple vel per a humitejar una mica la cullera. Podem recórrer llavors a altres dues solucions. La primera consisteix en una opció que també és molt senzilla: esbandir la nostra cullera amb aigua calenta abans d’agafar la mel. D’altra banda, podem recórrer també a la farina. Simplement cal empolvorar una mica l’interior de la cullera i després agafar la mel, xarop o qualsevol altre ingredient que no sigui absorbit per la farina i comprovaràs que desapareix el problema que es quedin enganxats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa