Vadegust
El truc infal·lible per treure l’amargor de les albergínies

Si t’agraden especialment les albergínies i, a més, en menges sovint ja que són sanes, t’interessa saber el truc infal·lible per eliminar la seva amargor tan característica. És el reconegut xef Karlos Arguiñano el que ens porta el truc definitiu per a treure l’amargor a les albergínies, tal i com recull Ok Diario. El primer que cal és saber que aquest gust es troba en la polpa, per la qual cosa la solució està relacionada amb ella.

Has de tallar l’albergínia en rodanxes i col·locar-la en un recipient, tirant-li una mica de sal per damunt. Ha de ser sal comuna, de cuina. Després, posa-li paper film per sobre, sense que pugui entrar aire.

Després d’aproximadament dues hores, pots retirar el paper film. Notaràs que l’albergínia ha deixat anar líquid. Justament tota l’amargor que tant de rebuig provoca es troba allà, per la qual cosa hauràs d’eliminar-la, esbandint les albergínies amb abundant aigua perquè no quedin rastres de la sal i cuinar-les així.

En resum, el procés per a alliberar-te de l’amargor de les albergínies és summament simple. Així que només has de fer-ho en dos passos.

Albergínies a la brasa | Pixabay
Albergínies a la brasa | Pixabay

Propietats de les albergínies

Les albergínies són especialment saludables i no contenen pràcticament calories. Els seus beneficis són els següents:

  • Millora la salut del cor i el seu contingut de vitamina B6 col·labora amb el bon humor
  • Redueix el colesterol dolent i els problemes relacionats amb restrenyiment i gasos
  • Impedeix el desenvolupament de diferents tipus de càncers i la inflamació
  • Enforteix els neurotransmissors, atacant les deterioracions cognitives
  • Manté el pes corporal en oferir fibra i baixes calories

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa