Vadegust
Tres maneres fàcils de cuinar ous a la fregidora d’aire

La fregidora d’aire s’ha convertit en un dels electrodomèstics més útils per a qui vol cuinar de manera més saludable i ràpida. Gràcies a la seva tecnologia, que combina aire calent i un ventilador per distribuir-lo, permet preparar tot tipus de plats amb poc oli i en poc temps. I sí, fins i tot els ous es poden cuinar a la airfryer de manera senzilla i amb molt bon resultat. El portal “Gastro” de Telecinco recull tres formes fàcils de fer-ho: ous durs, remenats i “fregits”, ideals per esmorzar, dinar o sopar.

Com fer ous durs a la airfryer

Els ous durs són una opció clàssica que encaixa en moltes receptes. Per preparar-los a la airfryer, només cal seguir aquests passos:

Ingredients:

  • Tants ous com vulguis

Elaboració:

  • Col·loca els ous al cistell de la airfryer.
  • Programa la temperatura a 170 °C i deixa cuinar entre 9 i 15 minuts, segons si prefereixes la rovell més o menys feta.
  • Quan acabi el temps, submergeix els ous en aigua freda per tallar la cocció.
    Ja tens uns ous durs llestos per afegir a les teves amanides, entrepans o plats combinats.
Ous remenats | Freepik

Ous remenats suaus i esponjosos

La airfryer també permet preparar uns ous remenats cremosos, ideals per esmorzar o per un sopar lleuger.

Ingredients:

  • 1 ou (o els que vulguis)
  • 1 culleradeta de formatge crema
  • Una mica de mantega
  • Sal, pebre i altres condiments al teu gust

Elaboració:

  • Unta el motlle amb una mica de mantega.
  • Barreja l’ou amb el formatge crema i els condiments.
  • Posa-ho a la airfryer a 170 °C durant 3 minuts.
  • Remena amb una forquilla i torna a posar-ho 3 minuts més.
    I ja tens uns ous remenats irresistibles!

Ous “fregits” més lleugers

Si vols uns ous “fregits” amb menys oli però amb tot el sabor, la airfryer és una gran opció. Aquesta tècnica és ideal per acompanyar amb pa i sucar la rovell.

Ingredients:

  • 1 ou
  • Una mica de mantega

Elaboració:

  • Unta un motlle apte per a airfryer amb mantega.
  • Aboca l’ou dins el motlle.
  • Programa 7 minuts a 180 °C.
    I llest: un ou “fregit” per gaudir sense gairebé oli.

Consell final

La clau perquè els ous quedin perfectes és adaptar els temps segons la teva airfryer i el teu gust. La primera vegada potser no surt exactament com vols, però amb una mica de pràctica trobaràs el punt just. Tant si t’agrada la rovell líquida com més feta, amb aquests trucs podràs gaudir d’ous cuinats fàcilment a la fregidora d’aire.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa