Vadegust
Tornen els ‘Sopars Maridats’ del col·lectiu ‘La Cuina de l’Empordanet’

El Pati Verd de l’Hotel Carlemany de Girona ha acollit aquest dimarts al matí la presentació de la 9a edició dels ‘Sopars Maridats’, un acte que ha comptat amb la presència dels representants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet i de la DO Empordà. Durant la campanya -tots els divendres des de l’1 d’octubre fins al 3 de desembre- hi haurà un total de 19 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. A més, aquest any hi ha la condició que els restauradors utilitzin en els seus menís algun dels productes de la marga de garantia ‘Productes de l’Empordà’. Els preus dels sopars oscil·laran entre els 45 i els 75 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer contactant directament amb cada restaurant.

Els encarregats de presentar la campanya gastronòmica han estat Vicenç Fajardo (president de La Cuina de l’Empordanet), i Xavier Albertí (president de la DO Empordà). Fajardo ha afirmat que “la previsió és molt bona. Alguns dels restaurants, quan tot just ho hem anunciat, ja tenim força reserves”. Per la seva banda, Albertí ha dit que “convidem a tothom a aprofitar aquesta ocasió de descobrir la màgia d’uns grans plats i uns grans vins de la mà dels seus autors”.

Vins de la DO Empordà | ‘La Cuina de l’Empordanet’

Origen dels ‘Sopars Maridats’ 

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa, així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu, mobilitzant els públics locals i nacionals.

A les xarxes socials de La Cuina de l’Empordanet els usuaris hi podran trobar cada setmana els menús corresponents als sopars immediatament següents. Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats2021 #cuinaempordanet #doemporda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa