Vadegust
The World’s 50 Best Bars se celebrarà a Barcelona a l’octubre

The World’s 50 Best Bars, la trobada de cocteleria més important del món, viatjarà per primera vegada fora de Londres i arribarà a Barcelona el mes d’octubre. L’esdeveniment coincidirà amb la Barcelona Cocktail Experience, que espera congregar al voltant de 75.000 persones, entre participants i ciutadania, per a convertir la ciutat en la capital mundial de l’oci gastronòmic.

El rànquing World’s 50 Best Bars va situar, en l’edició passada, tres bars de Barcelona entre els 50 millors del món. Es tracta del Paradiso, que es troba en tercera posició de la llista; el Two Schmucks (11); i el Sips (37). El rànquing l’encapçala el bar londinenc de vins Connaught i el segueix el Tayer + Elementary, també a la capital anglesa.

D’aquesta manera, Barcelona es convertirà el proper mes d’octubre en la capital de la cocteleria a nivell mundial per la qual hi passaran més de 1.000 convidats, a més dels millors bartenders i cocteleries del món. Lanunci oficial s’ha fet aquest dimecres matí a la Comercial Escolà, la companyia que portarà l’esdeveniment a Barcelona.

Barcelona Cocktail Experience i Spirit Essence

En paral·lel a la celebració del The World’s 50 Best Bars, Barcelona acollirà dos esdeveniments més: la Barcelona Cocktail Experience i la competició Spirit Essence.

La Barcelona Cocktail Experience se celebrarà de l’1 al 9 d’octubre i englobarà accions dirigides a tots els ciutadans, com ara maridatges, guest bartendings, masterclasses i ponències, que tindran lloc en hotels, restaurants i cocteleries de la ciutat i preveu congregar més de 75.000 persones.

Per la seva banda, el concurs Spirit Essence –la final del qual tindrà lloc el 5 d’octubre– és l’únic campionat de cocteleria per equips. El seu objectiu no només és descobrir nous talents de la cocteleria, sinó fer-ho en un marc de formació per convertir la feina en un ofici amb 280 professionals inscrits.

La cocteleria ha experimentat un creixement exponencial en els darrers anys a nivell internacional i, de manera particular, a Barcelona. La ciutat ha esdevingut un dels grans referents del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa