Vadegust
Tanca i es traspassa el restaurant Agut de Barcelona
agraph -->

El restaurant Agut, situat al carrer de’n Gignàs de Barcelona -al barri Gòtic-, tanca i es traspassa. Així ho publica la revista ‘Time Out’, on s’explica que el local va reobrir el mes de juny passat i va tancar a l’agost per la falta de clients. Tot i que més que per la manca de turistes, el restaurant es va veure especialment perjudicat per la minva de la clientela local, ja que bona part eren treballadors de l’administració i de la universitat Pompeu Fabra, i molta clientela de comarques que venia el cap de setmana.

Després de 97 anys obert, el gerent i descendent de la família Agut que el va obrir, Jordi Castellví ha explicat a ‘Time Out’ que “hem tancat i hem liquidat els 13 treballadors. Jo tinc 62 anys i la veritat és que he vist que era el moment de parar”. Tot i que té la intenció de traspassar el negoci: “Volem fer un traspàs de negoci i busquem algú que continuï amb el restaurant”.

Això passaria per “trobar un perfil d’inversor que continuï amb la casa, que entengui i respecti aquesta línia de cuina catalana ben feta que a Barcelona és del tot vigent“, ha assenyalat Castellví.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa