Vadegust
Surten al mercat unes patates fregides amb sabor a vagina

La polèmica està servida. L’empresa lituana Chazz ha tret al mercat unes patates fregides amb sabor a vagina. “Per als més calents”, “Tots els cossos tenen bon gust”, o “Sense preservatius” són alguns dels missatges que es poden llegir en la bossa que conté aquestes noves patates, tal i com recull ‘La Vanguardia‘.

A la venda només per a majors de 18 anys en la pàgina web dels seus creadors i en altres plataformes de distribució com Amazon, aquestes controvertides patates amb un preu de 9,99 euros per una única bossa de 200 grams no revelen en el paquet quin és el secret per a aconseguir aquest sabor.

Les patates fregides amb gust de vagina | chazzchips.com

El que sí que s’assegura des de la companyia és que tot el departament de màrqueting s’ha pres molt seriosament l’intent de reproduir a la perfecció aquest sabor, basant-se en experiències pròpies i dels seus coneguts, i duent a terme una enquesta multitudinària en la qual preguntaven a la gent a què els recorda el gust dels genitals femenins.

En el paquet sí que es detallen els ingredients que conformen la recepta per a fer-nos una idea del resultat de les enquestes: l’snack es prepara amb patata, ceba, all, sucre, nata agra, llimona, llorer i una miqueta de julivert.

El nou producte de Chazz, que anteriorment ja havia llançat al mercat snacks amb sabors poc comuns com el del ‘Bloody Mary’ o ‘marihuana i jalapeños’, de moment no compta amb valoracions en plataformes com Amazon que permetin saber quin és el grau de satisfacció del client.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa