Vadegust
Squadra PizzaLab, les pizzes quadrades de Girona que aterren a Barcelona

Squadra PizzaLab, la marca de pizzes quadrades que triomfa a Girona, s’expandeix i obre un nou restaurant a Barcelona aquest 21 de novembre. L’empresa ocuparà un local de 170m2 i dues plantes als baixos del número 39 de la Via Augusta. Així, la companyia nascuda durant el confinament creix a la capital catalana i crea 20 nous llocs de feina.

Squadra PizzaLab ofereix pizzes “deformades” per endur i delivery amb una massa d’elaboració artesanal i fermentació de 72 hores, un producte tradicional, amb productes de qualitat i quilòmetre zero. En la cuina-laboratori d’Squadra PizzaLab alteren tots els factors per deformar la tradició i investigar les possibilitats del producte, i és que el secret de la pizza mai ha estat en la forma. “La nostra massa quadrada d’elaboració artesanal és cruixent i lleugera i els nostres ingredients són de proximitat per maximitzar els estímuls del paladar, tot deforma original”, diuen des de l’empresa. Les pizzes quadrades amb un format original i envoltades d’una imatge viral estaran disponibles en apps de delivery com Glovo i també per recollir al local.

Amb la seva arribada a Barcelona, Squadra PizzaLab aspira a esdevenir el referent en take-away i delivery de pizzes a casa nostra. Per això Squadra té en compte fins al darrer detall per tal d’oferir al client una experiencia completa mantenint la qualitat innegociable del producte. I el més important: gaudir de la pizza, que és alta cuina.

Per a aquesta expansió Squadra PizzaLab ha invertit 300.000 euros per impulsar el nou restaurant, que comptarà amb una cuina per absorbir grans volums de comandes a la planta baixa i al primer pis una zona on els clients podran menjar-hi, a més de possibilitat de comptar amb una terrassa a l’exterior.

Amb aquesta nova obertura l’empresa preveu assolir una facturació d’1,8 milions d’euros.

Marc Almeda, Juan Pablo Claret, Adrià Reixach i Joel Serra.

Quatre amics i un projecte

Els emprenedors, fundadors i també amics darrere d’Squadra PizzaLab son Marc Almeda, Juan Pablo Claret, Adrià Reixach i Joel Serra. La idea neix l’any 2018 quan Reixach i Serra comencen a treballar en un projecte empresarial, però la pandèmia els va aturar. Tot i això, durant el confinament i incorporant els altres membres a l’equip van reactivar-se: “Teníem clar què volíem fer i quin sentit volíem donar-li, però ens faltava el més important… aprendre a fer pizzes, ja que cap dels quatre en tenia la mínima idea. De fet, la primera que vam fer va ser un desastre”, comenten els emprenedors.

En aquest moment l’equip coneix per casualitat el cinc vegades campió del món de pizzes, Jesús Marquina, i es formen amb ell en un curs per a esdevenir pizzers. El primer restaurant al carrer Bisbe Lorenzana 46 de Girona va obrir el novembre del 2020, compta amb una plantilla de 10 treballadors i treu cada hora 50 pizzes del forn.

Fins a sis nous locals

Els plans de futur d’Squadra PizzaLab passen per l’expansió d’ubicacions. Ja al juliol han obert un local a la Cerdanya i, a mitjà termini, tenen la intenció d’obrir, com a mínim, sis locals en diferents ubicacions al país. Alhora, properament reforçaran la seva presència en esdeveniments, markets i pop-ups mitjançant una food-truck.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gourmet a novembre 14, 2022 | 08:49
    Gourmet novembre 14, 2022 | 08:49
    He menjat pizzes a Itàlia i, sense ser res de l'altre món, les he trobat acceptables. Les que selaboren aquí, péró son horibles. Absolutament immenjables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa