Vadegust
El sorprenent truc per a pelar alls amb aigua

Segur que sembla que has de pelar els alls et fa una mica de mandra, sobretot per l’olor que et deixa després a les mans. Però ara t’expliquem un truc molt simple, i sorprenent, per pelarlos fàcilment amb aigua. Tal i com publica ‘Ok Diario’, l’única cosa que es necessita és una mica d’aigua calenta.

– El primer de tot és agafar la cabeça d’alls i separar les diferents dents que la formen.
– Ara, emplena un bol amb aigua que prèviament hauràs escalfat i fiques dins els grans d’all.
– El següent pas consisteix a deixar els alls reposant en l’aigua calenta durant almenys deu minuts.
– Transcorreguts els deu minuts, només quedarà treure els alls de l’aigua i treure’ls la pell. No et fa falta ganivet. Comprovaràs com els pots pelar amb els dits ja que la pell surt tota sola, de manera que tampoc acabaràs amb les mans plenes d’olor d’all.

Alls vermells | Pexels
Alls vermells | Pexels

Com treure l’olor d’all de les mans

Amb el truc que us acabem d’explicar podreu pelar alls en qüestió de segons i sense olors, però en el cas que encara notis una mica d’olor, tens remeis fàcils d’aplicar com per exemple rentar-te les mans amb una mica de sabó de marsella. Una altra opció és recórrer a trucs que resulten molt més casolans o naturals com rentar-nos les mans fent servir, per exempl,e llimona, vinagre blanc o també és molt efectiu ruixar-te les mans amb aigua amb bicarbonat o fregar els dits amb unes quantes fulles de julivert o també, de menta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa