Vadegust
La sorprenent dieta de la pasta: perd de 2 a 4 quilos per setmana

Potser et sembla increïble, però sí, hi una dieta basada en pasta que et permetrà perdre de 2 a 4 quillos per setmana. Així que si ets un amant d’aquest aliment, aquest article t’interessa, i molt. Molta gent pensa que la pasta engreixa i, en general, els que volen perdre pes limiten el seu consum dràsticament.

En realitat, menjar-ne de manera correcta dona resultats sorprenents, ja que es poden perdre aquests quilos de més fins i tot sense renunciar al sabor i als carbohidrats, l’important és seguir les regles indicades pel teu nutricionista o dietista. Amb la dieta de la pasta es poden perdre de dos a quatre quilos per setmana, però aquest règim dietètic no ha de seguir-se durant molt de temps, sent el període ideal menys de dues setmanes, tal i com publica el ‘Diari de Girona‘.

Un plat d'espaguetis | Pixabay
Un plat d’espaguetis | Pixabay

Exemple de menú

L’esmorzar, el matí i el berenar són sempre els mateixos. Tan sols aixecar-se, prengui un got de llet semidesnatada, dues torrades i un cafè, amb un màxim d’una culleradeta de sucre. A mig matí, pren un suc de fruites sense sucre o un suc centrifugat, i a la tarda pren una peça de fruita.

A continuació, posem com a exemple el menú de 3 dies:

Dia 1:

  • Dinar: 80 g de Penne amb tomàquet pelat, una culleradeta d’oli d’oliva verge extra i una culleradeta de formatge parmesà ratllat.
  • Sopar: 120 g d’hamburguesa, 40 g de pa, carabassó al gust i una culleradeta d’oli d’oliva verge extra.

Dia 2:

  • Dinar: pasta amb 150 g de llenties preparades amb ceba picada, un polsim de sal, una culleradeta d’oli d’oliva verge extra i una culleradeta de formatge parmesà ratllat.
  • Sopar: 150 g de rodanxa de peix espasa o salmó, 40 g de pa, xicoira agredolça i una culleradeta d’oli d’oliva verge extra.

Dia 3:

  • Dinar: 70 g de fideus amb 4 tomaques xerri, dos cors de carxofa, 10 g de mantega, una culleradeta d’oli d’oliva verge extra, 10 g d’escalunyes, un polsim de sal i pebre i una copa de conyac.
  • Sopar: 80 g de tonyina en oli o verat escorregut, 40 g de pa, rodanxes de tomàquet i una culleradeta d’oli.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa