L’empresa d’aigua de Sant Aniol ha obert una nova línia de productes, en aquest cas de cosmètica amb un pot d’aigua micel·lar que ajuda a hidratar la pell i eliminar la brutícia que s’hi acumula. Aigües de Sant Aniol tenia fins ara ampolles d’aigua volcànica a la venda en diferents formats. S’havia especialitzat en el sector gourmet per les elevades propietats que li dona el fet de ser una aigua volcànica i està molt ben valorada per diferents cuiners d’alta gastronomia.

Ara, l’empresa ha decidit obrir-se a nous mercats i estrena un producte cosmètic. Es tracta d’una ampolla d’aigua micel·lar que sortirà amb un preu que ronda els deu euros. L’ampolla es diu Pur115 perquè fa referència a l’aigua que es fa servir per elaborar el producte, extreta a 115 metres de profunditat. Aquesta aigua ha estat filtrada per roques volcàniques durant més de 60 anys.

Mostra d’una ampolla d’aigua micel·lar elaborada per aigües de Sant Aniol | Sant Aniol

L’única aigua micel·lar feta amb aigua mineral natural

L’empresa assegura que Pur115 és l’única aigua micel·lar que està feta amb aigua mineral natural i hi ha afegit extracte de cogombre per les propietats que té. El cogombre destaca per ser un potent antioxidant gràcies al seu elevat contingut en àcid ascòrbic i vitamina C. A més, té qualitats calmants i antiinflamatòries que el converteixen en un producte molt utilitzat en els tractaments de pell.

Des de Sant Aniol remarquen que Pur115 no té substàncies químiques, ni sulfats o silicones derivades del petroli ni fragàncies amb al·lèrgens. L’objectiu de la marca és fer un producte el més natural possible.

Nou comentari

Comparteix