Vadegust
Sant Aniol obre una nova línia de productes cosmètics 

L’empresa d’aigua de Sant Aniol ha obert una nova línia de productes, en aquest cas de cosmètica amb un pot d’aigua micel·lar que ajuda a hidratar la pell i eliminar la brutícia que s’hi acumula. Aigües de Sant Aniol tenia fins ara ampolles d’aigua volcànica a la venda en diferents formats. S’havia especialitzat en el sector gourmet per les elevades propietats que li dona el fet de ser una aigua volcànica i està molt ben valorada per diferents cuiners d’alta gastronomia.

Ara, l’empresa ha decidit obrir-se a nous mercats i estrena un producte cosmètic. Es tracta d’una ampolla d’aigua micel·lar que sortirà amb un preu que ronda els deu euros. L’ampolla es diu Pur115 perquè fa referència a l’aigua que es fa servir per elaborar el producte, extreta a 115 metres de profunditat. Aquesta aigua ha estat filtrada per roques volcàniques durant més de 60 anys.

Mostra d’una ampolla d’aigua micel·lar elaborada per aigües de Sant Aniol | Sant Aniol

L’única aigua micel·lar feta amb aigua mineral natural

L’empresa assegura que Pur115 és l’única aigua micel·lar que està feta amb aigua mineral natural i hi ha afegit extracte de cogombre per les propietats que té. El cogombre destaca per ser un potent antioxidant gràcies al seu elevat contingut en àcid ascòrbic i vitamina C. A més, té qualitats calmants i antiinflamatòries que el converteixen en un producte molt utilitzat en els tractaments de pell.

Des de Sant Aniol remarquen que Pur115 no té substàncies químiques, ni sulfats o silicones derivades del petroli ni fragàncies amb al·lèrgens. L’objectiu de la marca és fer un producte el més natural possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa