Vadegust
El restaurant que s’ha fet viral per cobrar 20 cèntims pel cambrer

A tots ens ha passat que alguna vegada ens hem quedat sorpresos per coses que ens han cobrat en un restaurant. O també pel preu elevat dels plats o les begudes. Però més surealista encara és el que li ha passat a un client d’un restaurant de Benavente (Zamora). Tot va començar quan una usuària de Twitter es va queixar de l’elevat preu de dues cerveses en un bar de Madrid, i que va compartir a la xarxa social.

“Soc madrilenya, veïna del centre de Madrid, primera vegada que m’estafen en un bar. 9 euros per 2 cerveses en una barra. Reclamo, m’indiquen que està servida en copa, els dic que mal servei, em responen que soc clienta pèssima. Lloc: taverna Txakolina a la Cava Baixa”, va ser el missatge que va escriure la dona.

I, seguidament, la sorpresa. Un altre usuari li respon: “A nosaltres ens va passar una cosa curiosa fa uns dies a Benavente. Cada vegada que venia el cambrer a la taula de la terrassa a portar alguna cosa: la cervesa, la tapa… ens cobrava 20 cèntims. El súmmum va ser l’euro que ens va cobrar per posar uns coberts per a tallar una torrada que havíem demanat”.

A més, el client va adjuntar el tiquet de pagament, on es veu clarament que hi posa: “2 serveis terrassa: 40 cèntims”; i més abaix torna a aparèixer el mateix concepte: “1 servei terrassa: 20 cèntims”. I també apareix el concepte del cobert: “1 servei cobert: 1 euro”.

Tal i com es pot veure en el compte, es tracta del Bar Imperial, situat a la Ronda del Cabildo, 4, de Benavente.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa