Muria BIO llança una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica

El nou producte està disponible per al consumidor final i en un altre format més gran destinat a hostaleria i restauració

La col·lecció de Mels Ecològiques Muria BIO ha llançat una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica.

El nou producte està disponible en dos formats diferents:

·         (25 sobres x 10 grams) Destinat al consumidor final

·         (150 sobres x 10 grams) Destinat a Hostaleria i Restauració

Els nous sobres monodosi de Muria BIO contenen mel 100% pura, recollida pels apicultors de Mel Muria en les millors zones de floració del nostre país, assegura l’empresa en un comunicat, on considera que es tracta d'”una aposta per l’apicultura sostenible per preservar l’ecosistema i garantir una mel de sabor intens, completament natural”.

La mel d’aquesta nova gamma està certificada ecològicament i consta de la Certificació ISO 22000, que garanteix els màxims estàndards de qualitat. Una qualitat certificada també per nombrosos premis internacionals. Cada sobre de mel de flors ecològica Muria BIO és, segons l’empresa, una “excel·lent font d’energia saludable, nutritiva i sostenible que conserva el pol·len i els enzims de la natura. Un format ideal per viatjar i per prendre-ho en qualsevol lloc”.

Indicat i dissenyat per a esportistes, els nous sobres monodosi de Muria BIO són perfectes per a esmorzars i berenars, per endolcir begudes o aliments, en un envàs de fàcil obertura, còmode, higiènic i segur.

Mel Muria comercialitza diferents gammes de mel: Mel Natural de diverses varietats (Mel Muria i Mel La Paquita), Mel de Luxe (artMuria) i Mel Ecològica de diferents varietats i sabors (Muria BIO).

Nou comentari