Vadegust
El motiu pel qual sempre has de comprar les albergínies petites

Et pot semblar una tonteria, però hi ha un motiu pel qual sempre cal comprar les albergínies petites. L’albergínia brillant de color porpra fosc sovint es considera una verdura, però en realitat és una fruita o de fet, un fruit. És rica en molts nutrients, incloses vitamines, minerals, polifenoles i fibra.

A més, tenen un alt contingut d’antioxidants, ajuden a controlar el sucre a la sang, poden reduir el risc de malalties cardíaques i poden ajudar a controlar el pes. Aquest aliment ric en nutrients és una excel·lent opció per a fer servir en moltes receptes. Tot i això, hi ha diversos factors a considerar en seleccionar l’albergínia perfecta i entre els destacats, el més recomanable és triar la més petita que es pugui trobar, segons publica ‘Ok Diario‘.

Albergínies | Pixabay
Albergínies | Pixabay

La selecció d’albergínies petites, suaus i brillants assegura que la polpa sigui tendra i dolça. A mesura que l’albergínia madura, la fruita es torna amarga, lleugera i la pell es torna opaca, arrugada i de color desigual. D’altra banda, s’ha de comparar el pes de dues albergínies de la mateixa grandària i s’ha de triar la fruita que sembla més pesada. Les albergínies grans i lleugeres seran madures, tindran més llavors i tenen un sabor amarg.

També has de fixar-te en què l’albergínia petita que triïs no ha de ser dura al tacte. Per a comprovar això empeny la fruita amb el dit. L’albergínia estarà massa madura si se sent tova o si la pell és fàcilment penetrable. L’albergínia madura no donarà gaire de si quan la cuinis; s’ha de sentir una mica ferma però no dura, similar a un tomàquet. La tija ha d’estar verda i lliure de floridura i cops.

L’albergínia petita i més pesada és la teva millor opció en seleccionar l’albergínia per a la teva pròxima recepta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa