Vadegust
El motiu pel qual mai has de guardar les nous al rebost

Si ets dels qui sempre té nous a mà per menjar-ne sovint, has de saber on no les has de guardar mai. Són un dels ingredients més valuosos que pots tenir a la teva cuina, però el rebost no és el lloc on han d’emmagatzemar-se. Això es deu al seu alt contingut en greixos. Per a evitar que les nous es tornin ràncies, és important emmagatzemar-les adequadament. I quan es considera el cost de comprar nous, és important emmagatzemar-les correctament, per a no malgastar diners, tal i com publica Ok Diario.

Com qualsevol altre aliment que vulguem emmagatzemar, les nous no poden estar sense més, a l’aire lliures i col·locades com ja hem dit, en el rebost. L’ideal és col·locar les nous en un recipient hermètic i després ficar-les en el frigorífic o fins i tot són aptes per a ficar en el congelador.

L’exposició a la llum, l’oxigen i la calor que se sol tenir en el rebost pot fer que les nous es tornin ràncies més ràpid a causa de l’alt nivell de greixos no saturats que contenen. En mantenir-les allunyades d’aquests elements a la nevera o al congelador, la nostra fruita seca hauria de durar més i mantenir un millor sabor.

Un grapat de nous | Pixabay

De fet, si es guarden en el congelador, les nous poden durar anys, encara que per a això, hem d’embolicar-les primer en plàstic i després posar-les en una bossa hermètica marcada i apta per al congelador.

I d’altra banda, si guardes nous a la nevera, assegura’t de mantenir-les allunyades d’aliments que facin molta olor com les cebes, a causa de la seva capacitat per a absorbir olors. És important tenir en compte que les nous poden començar a perdre el seu sabor a la nevera, fins i tot si es mantenen en un recipient hermètic encara que si s’emmagatzemen adequadament en la seva bossa hermètica, o també et pot servir un táper, les pots tenir fins a quatre mesos a la nevera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa