Mor l’empresari bagenc Pere Abadal, un dels impulsors del Forn de Cabrianes

Els seus pares van obrir el primer dels establiments a Cabrianes

L’empresari bagenc Pere Abadal Genescà, fill dels fundadors del Forn de Cabrianes, ha mort aquest dimecres als 82 anys. Abadal va ser un dels impulsors del negoci després que els seus pares obrissin el primer dels forns a Cabrianes (Sallent), l’any 1933. Quatre dècades després, amb la seva dona van seguir els seus passos i en van engegar un Sallent. Els fills del matrimoni també han mantingut l’ofici familiar i el 1987 el projecte va créixer significativament gràcies a l’adquisició d’un l’obrador a Sant Fruitós de Bages. Amb botigues a diferents municipis bagencs, el seu ‘pa de l’avi’, va ser escollit el 2019 com un dels millors de Catalunya.

Comentaris

    Panarra 05/08/2020 2:37 pm
    El pa del forn de Cabrianes es una merda que no aguanta ni fins la nit a tornar-se com una pedra. Jo no el vull ni regalat.
      Joan 06/08/2020 11:12 am
      Tu em sembla que confons el tocino amb la velocitat. Que t'agradi o no t'agradi me la porta fluixa. Aquí en cap moment s'està valorant el pa. Senzillament és una notícia d'una mort i crec que es mereix un cert respecte. Persones com tu amb tant poca sensibilitat, en sobran en aquest país.
        Panarra 06/08/2020 6:59 pm
        Doncs si no es valora tambe el pa perque ho citen?. A mes, a mi me la bufa tambe el que pensi un merda seca com tu.

Nou comentari