Si tens pebrots a casa però sempre se t’acaben fent malbé, hi ha algunes coses que has de saber per a evitar-ho. Segons publica ‘Ok Diario’, el més senzill és emmagatzemar-los en el calaix de verdures de la nevera. Per a conservar els pebrots hem de treure’ls de la bossa de plàstic en la qual venen perquè circuli l’aire. Amb la refrigeració adequada, els pebrots poden mantenir-se en perfectes condicions uns quatre dies.

Els passos que hem de seguir són els següents:

1. Traiem els pebrots de la bossa de plàstic perquè si estan dins començaran a suar, accelerant el procés de descomposició.
2. Rentem els pebrots amb abundant aigua freda per a eliminar la brutícia.
3. Els assequem amb paper de cuina absorbent, fins que no quedi el més mínim rastre d’humitat.
4. Els deixem reposar a temperatura ambient sobre paper de cuina absorbent, fins a assegurar-nos que estan 100% secs.
5. Introduïm els pebrots en el calaix de les verdures de la nevera.

El més important és no emmagatzemar-los en una bossa o recipient tancat, perquè així l’única cosa que aconseguirem és que es podreixin molt ràpid.

Pebrots vermells i verds | Pixabay
Pebrots vermells i verds | Pixabay

Els pebrots es poden congelar?

Si no consumirem els pebrots en els quatre dies posteriors a la compra, el millor és congelar-los. El primer i més important és comprar uns bons pebrots, que no tinguin cops ni taques. Han de tenir tant la pell com la tija fermes i sense cap imperfecció.

Després cal rentar-los bé, els tallem per la meitat de manera transversal i els traiem les llavors i el cor. El següent pas consisteix a tallar els pebrots com més ens agradi: en rodanxes, en trossets, en tires… Els estenem en una safata, i fiquem la safata en el congelador fins que els pebrots es congelin.

Una vegada congelats, traiem la safata i posem tots els pebrots en una bossa per a congelar, eliminant la major quantitat d’aire possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa