Vadegust
#mesmonesquemai, la iniciativa per lliurar les mones de Pasqua a domicili
agraph -->

La pastisseria Rodellas de Sant Celoni ha engegat una iniciativa que, sota el nom ‘Més mones que mai’, té com a finalitat mantenir el caliu i la tradició de les mones de Pasqua, i despertar la il·lusió, tant dels fillols i filloles com dels seus padrins. Es tracta d’una convocatòria, oberta a totes les pastisseries de Catalunya, per fer possible el lliurament de mones de Pasqua a domicili.

Actualment ja s’hi han adherit un total de 34 pastisseries, algunes tan conegudes com Escribà o Baixas, de localitats com Barcelona, Tarragona, Llinars del Vallès, Llívia, Girona, Molins de Rei, Mataró, Sant Celoni, etc. I els impulsors estan convençuts que el número anirà creixent.

La iniciativa, impulsada per Marc Rodellas, propietari de la pastisseria Rodellas, “neix amb l’objectiu de continuar, en la mesura que sigui possible, amb aquesta festivitat”. Per aquest motiu, el pastisser fa una “crida a tots els mestres xocolaters a adherir-s’hi, per tal de facilitar que tots els nens i nenes d’arreu de Catalunya puguin gaudir a domicili de la seva mona artesana durant aquesta Setmana Santa”. “La campanya pretén també pal·liar l’impacte de la baixada de l’activitat dels pastissers, en el marc actual de la crisi del Coronavirus”, ha afegit Rodellas.

Algunes de les mones que es venen per celebrar la Pasqua | ACN

Escollir mona de Pasqua a través d’Instagram o Facebook

Els organitzadors han obert un perfil de Facebook i un d’Instagram, amb un link a google maps amb les pastisseries participants. Al mur s’hi poden veure imatges de les diferents mones, juntament amb les dades de la pastisseria corresponent. El client pot escollir la seva mona i encarregar-la per telèfon. Posteriorment cada pastisseria coordina el lliurament a domicili dins el seu radi d’acció.

Rodellas també ha explicat que “la iniciativa comporta l’adopció de totes les mesures necessàries per a treballar amb total seguretat, seguint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries i vetllant perquè els lliuraments es facin amb total garantia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa