Vadegust
Més de 4.000 euros en un sopar d’hamburgueses i Dom Perignon

Increïble el que ha passat a Marbella. Un grup d’amics s’ha gastat més de 4.000 euros en un sopar amb hamburgueses i Dom Perignon. A més, un dels membres del grup ha penjat el compte del restaurant -un club de Marbella- a les xarxes socials, i s’ha queixat del preu del servei i de que el cambrer li demanés propina.

“Un club de Marbella, ens carreguen 372€ de servei, paguem, ens aixequem, i el cambrer ve corrents emprenyat preguntant si no pensàvem deixar propina”, ha escrit l’usuari de Twitter, que ha afegit: “Marbella, el nou Eivissa. ‘Engañabobos’ a tot arreu”.

El sopar els hi va costar, concretament, 4.098 euros, i van menjar aletes de pollastre, guacamole, hamburgueses, quatre tacos, un parell de rolls, cerveses i algun refresc. Però no només això: van beure dues ampolles de Dom Perignon a 1.000 euros cada una, i quatre ampolles de Moet Ice a 260 euros cadascuna, entre d’altres coses.

La piulada d’Enrique Moris, ha obtingut més de 4.000 respostes, més de 6.000 retuits i opinions de tot tipus -la gran majoria criticant els diners que s’havia gastat en el sopar amb els seus amics-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa