Vadegust
El menjar i la beguda més difícils de pronunciar del món són espanyols

Potser no has pensat mai que hi ha noms de menjars i begudes que són realment difícils de pronunciar. Doncs bé, ara, un macroestudi internacional que ha fet el portal Wordtips ha revelat que l’aliment del món que més costa de pronunciar és espanyol, i la beguda, també, tal i com recull Rac1.

Quan algú de qualsevol lloc del món no sap com es pronuncia una paraula (de l’idioma que sigui), va a Forvo i tecleja la paraula per escoltar gravacions de com es diu exactament aquella paraula. La quantitat de vegades que es busca una paraula és l’indicador de la dificultat que té el món per pronunciar-la.

I és precisament aquest valor el que han fet servir a Wordtips per determinar la llista dels aliments i begudes més difícils de pronunciar del món.

Xoriç | Pixabay

Chorizo i Rioja

En aliments, la gran sorpresa és que, en el primer lloc, chorizo presenta un total de 22 milions de cerques: 7,5 vegades més que el segon classificat, que és croissant, amb 2,9 milions de cerques.

En begudes, la paraula més buscada del món, al davant de caipirinha, de champagne i fins i tot de Jägermeister, és Rioja, amb 1,4 milions de cerques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa