Vadegust
‘Menja, actua, impacta’, l’exposició per una alimentació saludable i sostenible

Fundesplai ha inaugurat l’exposició ‘Menja, actua, impacta’, dins del projecte ‘Demà’. Es tracta d’una gran exposició sobre l’alimentació saludable i sostenible que s’integra en el programa d’activitats de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta la ciutat de Barcelona aquest any 2021. L’exposició té com a objectiu contribuir al canvi de mentalitat col·lectiva que és necessari per transformar l’actual sistema alimentari en un altre que asseguri un futur saludable per a les persones i el planeta.

L’exposició es va inaugurar el passat 20 de novembre i es podrà visitar fins el 31 de juliol del 2023, i s’espera que al llarg dels 18 mesos visitin l’exposició més de 200.000 persones. Es troba situada al nou Espai Multifuncional de la Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat, i ocupa dues plantes amb un total de 1.500m2. L’accés a l’exposició es realitza per una carpa exterior on s’hi situa el ticketing i una botiga.

El recorregut s’inicia per la planta inferior on s’hi ha situat un espai audiovisual immersiu que
constitueix l’experiència inicial de la visita. A la planta superior, s’hi troba el gran espai expositiu, les sales per activitats i tallers i el bar. L’Espai Multifuncional també acollirà a partir del mes de desembre dos escape room, centrats també en l’alimentació saludable: un per a adults i un altre per a infants.

Foto: Robert Ramos / FUNDESPLAI

‘Demà’

‘Menja, actua, impacta’ és la primera acció de “Demà”, una iniciativa impulsada per Fundesplai que pretén crear un espai d’activació personal i col·lectiva, centrat en dos grans eixos: la sostenibilitat i la convivència. Fundesplai és una entitat sense ànim de lucre amb una trajectòria de més de 50 anys treballant per l’educació dels infants i joves. Les seves activitats acullen al voltant de 300.000 participants cada any.

Ara, davant de l’actual emergència social i ambiental, Fundesplai vol portar més enllà la seva missió dirigint-se a un públic més ampli. Aquesta és la intenció de “Demà”, un espai creat per impulsar un seguit d’accions dirigides a dinamitzar la presa de consciència sobre els grans reptes de futur als que s’enfronta la humanitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa