Marc Ribas ha decidit obrir un restaurant a Girona. Segons informa el ‘Diari de Girona’, l’històric bar-restaurant El Museu del Vi, un dels més antics que quedaven al Barri Vell de Girona, ha decidit tancar definitivament les portes, i serà precisament en aquest local on el mediàtic xef ha decidit instal·lar el seu nou restaurant. La pandèmia de la Covid-19 i les restriccions consegüents, si bé no han sigut la causa directa, han accelerat la jubilació dels seus propietaris. 

Situat al carrer de la Cort Reial, i amb tota seguretat el més antic que hi ha en aquella zona de la ciutat de Girona, el mateix diari explica que el local va obrir les portes l’any 1977. Carles Revenga i Jordi Esquinas, cunyats i socis, n’han sigut des d’aleshores els propietaris i treballadors, juntament amb Mariela Esquinas, gemana d’aquest i dona d’aquell, que era la responsable de la cuina. Amb anterioritat, des de 1974, ja hi havia allà mateix un altre restaurant.

El restaurant El Museu del Vi, on ara s’instal·larà el local del xef Marc Ribas | Google Street Views

L’any 2020, en plena pandèmia, tota la restauració va patir greus dificultats, i El Museu del Vi no en va ser una excepció. Va tancar unes setmanes, va tornar a obrir, i finalment a l’octubre va tornar a tancar. Aquest cop definitivament. Ja no tornarà a obrir, o no almenys com el Museu del Vi.

‘Diari de Girona’ també explica els propietaris del Museu del Vi l’han venut a una immobiliària, que és la que s’ha encarregat de buscar un nou restaurador que es faci càrrec del local, probablement en règim de lloguer. Els ja expropietaris se n’han desvinculat totalment, i ni tan sols saben si serà en Marc Ribas el seu successor. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa