Vadegust
El mapa amb tots els llocs on esmorzar de forquilla a Catalunya

Si esperes amb ànsies el cap de setmana per poder fer un bon esmorzar de forquilla, aquest article t’interessa. I molt. Hi ha un mapa on podràs trobaràs tots els llocs on fer un bon esmorzar a Catalunya. L’ha creat el periodista Albert Molins, tal i com recull Rac1. La iniciativa s’ha convertit en un fenomen des que Molins va anunciar fa uns dies a Twitter que havia actualitzat el mapa i que ja hi havia 469 establiments on fer-hi un bon esmorzar de forquilla.

L’eina és col·laborativa i es basa en les recomanacions que fan els usuaris a través del formulari del web. El mapa té més de 600 establiments organitzats per comarques (i per barris a Barcelona). I no només això: acumula més de mig milió de visualitzacions.

Albert Molins va crear el web i el mapa d’esmorzars de forquilla fa un parell d’anys arran d’un interès personal pel món de l’esmorzar, que defineix com “la manera particular que té cadascú de començar el dia”. També per un altre motiu: “Estava tip de veure llocs de brunch per Barcelona i tenia la sensació que no hi havia llocs d’esmorzar de forquilla”, recorda Molins.

El creador del mapa ha explicat a Rac1 què valoren els aficionats als esmorzars de forquilla, segons els comentaris que rep: “Una cuina honesta, que l’hagin fet allà, amb productes de proximitat que representin el territori. I que sigui de qualitat”. La gent, diu, “és primmirada i no es conforma amb qualsevol cosa”. D’altra banda, “molta gent també valora la quantitat i el preu“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa