Vadegust
Luis Tosar reivindica la gastronomia en la nova campanya de Voll-Damm

Luis Tosar es posa a les ordres d’Alberto Rodríguez per protagonitzar l’última campanya de Voll-Damm, titulada ‘El penedit’. En ella, la doble malta ret homenatge a la gastronomia i a totes les persones que treballen sense descans per portar a taula el millor de la terra. El repartiment del tercer lliurament de la mítica saga ‘Doble o Res’ es perfila amb Luis Zahera i Artur Busquets, en un curtmetratge que torna a demostrar que “no totes les cerveses són iguals”.

La nova campanya de Voll-Damm torna a estar ideada pel creatiu Oriol Villar i manté l’esperit de les entregues que van dirigir Daniel Monzón i Dani de la Torre al 2016 i 2018, respectivament. No obstant, ‘El Penedit’ incorpora un nou factor determinant en una narració en constant tensió: els escenaris exteriors.

Una Voll Damm | Cedida

L’equivocació d’un jove cambrer inexpert interpretat per Artur Busquets el portarà a seguir, amb pluja i fang pel mig, a un impertèrrit Tosar en un periple per diversos paratges rurals, en els quals coneixerà de primera mà l’ardu treball d’avicultors, elaboradors d’oli, saliners i recol·lectors de patates i cebes. Una reivindicació dels aliments de proximitat, de les matèries primeres tractades amb el temps i les condicions òptimes. En definitiva, dels ingredients que confereixen un sabor autèntic i genuí a referents de la gastronomia tradicional, com pot ser una truita de patates.

No és fins al final quan tornen a l’interior d’un restaurant per retrobar-se amb l’atemorit cambrer a qui dona vida Luis Zahera, amb el discurs après sobre les singularitats de Voll-Damm, després d’enfrontar-se amb el geni de Tosar en dues ocasions prèvies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa