Vadegust
La Terra Alta crea una borsa de treball per al sector agrícola i ramader

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha activat aquest dilluns una borsa de treball “exclusiva” per al sector agrícola i ramader de la comarca. Funcionarà en paral·lel a la genèrica, que gestiona l’àrea de Joventut, i es coordinarà des de l’àrea d’Empresa. També s’obrirà als joves interessats en les ofertes que s’hi publiquin a través del dispositiu d’ocupació juvenil i el d’inserció del programa Treball a les 7 Comarques. Els sectors de la pagesia i la ramaderia s’havien mostrat preocupats per la falta de personal per poder executar, “en condicions i de manera imminent”, les activitats agrícoles per a les quals es contractaven temporers de fora i que es poden suplir, amb aquesta eina, amb persones a l’atur per la crisi de la covid-19.

La nova borsa de treball seguirà les normes de confinament, intentant reduir el nombre de desplaçaments de persones que vinguin a treballar de fora de Terra Alta. Per optar a les ofertes de feina que vagin incorporant pagesos i ramaders no cal aportar cap currículum. S’hi hauran d’especificar-hi dades que poden ser interessants per a la feina que s’hagi de desenvolupar en aquests sectors.

El Consell Comarcal traslladarà als pagesos i ramaders les dades de les persones interessades i decidiran a qui contracten. També s’encarregaran de la contractació laboral i a través del sindicat que els representi o de la gestoria amb qui treballin, duran a terme els tràmits legals contractuals. L’ens comarcal aconsella que se segueixi el conveni del camp i es faci cas en tot moment de les instruccions que marqui el Procicat a les feines i les mesures de seguretat que cal tenir en compte.

Les persones que tinguin dificultats o no disposin dels coneixements digitals necessaris per accedir a aquesta borsa de treball es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de la Terra Alta de manera telefònica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Antonio jurado Martínez a abril 23, 2020 | 14:01
    Antonio jurado Martínez abril 23, 2020 | 14:01
    Yo busco trabajo de loque sea mi número es 631936759 .gracias

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa